adatuna suragungor pijama hiç giymedim ben bence kullanışsız gecelik çok rahat. Sezeryan olacaksınız zaten gecelik giyeceksiniz normal doğumaa pijama olabilir onda tecrübem yok
Fuunndaaa suragungor benimde Şubat sonu gibi nasipse ben düğmeli iki tane pijama takımı aldım gecelik hiç kullanmadığım için alsam boşa kalır diye düşündüm ilk doğumum da sezeryan olmuştu ozamanda ihtiyaç duymadım geceliğe yine düğmeli pijama.kullandım
suragungor Fuunndaaa ben ne olur olmaz diyerek bir tane aldim annem gecelik giymeyi cok seviyor dogumdan sonra ona veririm diye dusundum😂
nur0928 suragungor kanama oldugu ıcın depend kullanmıştım alt üst takımla pek rahat gelmedi sık sık değiştirdiğim için. bu doğum için gecelik aldım ama illaki gerekli bir şey değil
suragungor nur0928 ay depend kullandiysaniz size sorayim hastane cantasina 3 tane koydum yeter mi yoksa daha fazla koyayim mi birde depend sadece yeterli olur mu pedde almali miyim
haticedrd deletedmom43191 doğrudur dediğim gibi benim tecrübem yok sadece gördüğüm şeyi söylemek istedim
flz3576 suragungor benim yaptığım hastanede gecelik lazım olmuştu Altan muayene kolaylığı için alabiliyorsanız 1 tane uzun geniş gecelik çantanıza koyun bence
nur0928 suragungor paketi koymuştum kanamam yogun olur diye tedarikli gittim ayrıca ped almadım nerdeyse bir hafta depend kullandım
anneoluyorummm103 suragungor lazım bence ya hemşireler habire kanamayı kontrol ediyorlar. Sezaryen oldum ben sonda takılıydı uyuşukluk geçene kadar o yüzden gecelik iyi oluyor.