Innerglow servansmom deneme desem stres hormonu salgılanmasın boşuna ama kendimi nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun
servansmom Innerglow ya böyle ince düşünmek beni çok mutlu etti biraz daha bekleyelim hakkımızda hayırlısı olsun çok teşekkür ederim 🥺💞🫶🏼
servansmom Innerglow inşallah canım benim hayırlısıyla öğrenirsem ilk size yazacağım🥹🥺💞 kedi nerede kedi geliyordu arabanın altına girdi o zaman
iremykn orkidemm_ benim yumurtlama pik 26 idi silikleşmeye başlamıştı bugün yeniden koyulaşmış az da olsa böyle bir ihtimal olabilir mi sizce yorumunuz nedir
orkidemm_ iremykn evet geçmiş üstünden canım yumurtlamadan sonra ki 12. Gün de testim pozitifti düşün senin de o kadar olmuş gibi test yaparsan belki çıkar
iremykn orkidemm_ yaa henüz hazır değilim teste ama Pcos olduğum için böyle oluyor da olabilir birkaç gün daha bekleyip test yapayım o zaman 🤭
iremykn orkidemm_ 26 yine kırmızıydı eminim burda da sormuştum çünkü sonra açıldı bugün yeniden kızardı
iremykn orkidemm_ evet 26 de ikisi hemen hemen aynı renkti o test fotoğrafta yok maalesef sonra yavaş yavaş açıldı dün tekrar koyulaştı