servansmom Sürekli karşıma çıkıyor buradakilerin yarısı olur yarısı olmaz böyle diyor benim sorum ovülasyon testinde adetinize kaç gün kala gebelik öğrendiğiniz 🥹💞
MerveLeo servansmom yumurtlamadan 11 gün sonra ovülasyonda koyulaşma oldu tekrar yumurtlar gibi oradan anladım. İki hamileliğimde gebelik testinden önce ovülasyonda gördüm öğrendim
diamondred servansmom ben dün geçikmisti tetste pozitif çıktı Yumurtlama testi de koyu çıktı Kanda da çıktı bence doğru
hilalaselll4 servansmom aşkım ben ovülasyon ile hiç ilerlemedim ki meraktan almiştim o da pik çıktı t çizgisi çok koyuydu 😅🤭
servansmom hilalaselll4 ay hadi inşallah bu ay ben de aynı haberi sana vereyim inşallah canım benim sen de sağlıkla al kucağına evladini🥹💞💞💞
bernak96 MerveLeo merhaba benim de ovulasyonda koyulaşma oldu pik gibi ama erken gebelik testinde silik çizgi bile yok sizde nasıldı
servansmom diamondred Rabbim senin herkese o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin maşallah sağlıkla alın kucağınıza💖💖💖
MerveLeo bernak96 kaçıncı günde yaptın? Ben 9. 10. Günde övü testi silikti 11. Gün pik yaptı akşamı test aldım çok çok silik çıktı ama ne markaydı hatırlamıyorum
Innerglow servansmom deneme desem stres hormonu salgılanmasın boşuna ama kendimi nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun
orkidemm_ servansmom adetime 6 gün vardı bir gece belime bir ağrı girdi test yaptım ovu testi koyuluk vardı bu durum şaşırtıcıydı daha sonra ertesi gün gene yaptım sonra ki gün gene yaptım koyuluk artıyordu gebeymişim
iremykn orkidemm_ benim yumurtlama pik 26 idi silikleşmeye başlamıştı bugün yeniden koyulaşmış az da olsa böyle bir ihtimal olabilir mi sizce yorumunuz nedir
adatuna servansmom ben sırf bunu merak ettiğim için 9 aylık gebeyken evdeki son ovulasyon testimi kullanmıştım kopkoyu çıkmıştı😂😂
adatuna servansmom ama bence şöyle beta hcg değeri yüksekken çıkıyor yani hamilelik testinde çıktığı zaman ovu testinde de çıkıyor o yüzden gebelik testi daha mantıklı