GULLMOMMY anneoluyorummm103 bende iyiyim cnm bende toparladım kendimi ama memede üzülüyorum ağzı pamukçuk oldu emmek istemiyor ya
anneoluyorummm103 GULLMOMMY karbonatlı su ve gazlı bezle ağzını ve memeni temizleyebilirsin pamukçuğa iyi geliyormuş
GULLMOMMY Meral_63 sağlıkla büyüsün inşallah ya bende gaz sorunu oğlumda yaşadım kolik tı birde o zamanlar her damlayı kullandım 1 hafta kullanınca alışıyor ama damla fayda etmiyor
susaMom_ GULLMOMMY İlk çocuk canım emzirebildiğim çok zor valla meme ucum hep yara canım gidiyor emzirirken
karperisi 15 gün oldu tam ama hala tam anlamıyla iyileşemedim biraz zorlansam ayakta fazla kalıp yürüsem sol tarafta zonklama ağrı oluyor ya normal mi
Siiimsim susaMom_ yara için saf kantaron yağı öneririm ama emzirme öncesi iyice yıkayın yıkadıktan sonra lansinoh krem sürüp kalkan takın çabuk iyileşiyor
erdgrhnd Herkese iyi akşamlar . Bende 19 Aralık’ta doğum yaptım . Gündüz uyku gece ayakta 😃 ev aldı başını gidiyor , benim ikinci çocuk ama ilk gibi 😀
susaMom_ Siiimsim kantaronda kullanıyorum ama işe yaramıyor bende mi sorun var anlamadı meme ucunu yanlış tutuyor görüntüde aman aman bi kanama vs yok ama canım çok acıyor hani canın acırda ağzına kan tadı gelir ya öyle oluyor niye bilmiyorum
MadameTussauds GULLMOMMY Valla daha toparlanmaya calisiyorum bacim ya benim sezaryen zor gecti bebegin plasentasi bebegi kapatmis tamamen falan baya ugrastilar bende mahvoldum o arada tabi ama cok sükür iyiyiz sen naptin nasil gidiyor bebekle hayat
GULLMOMMY MadameTussauds onunla geçmiş olsun canım sagliniz yerinde olsun da zor da olsa atlatiliyor degilmi bizde iyiyiz bende toparladım bebekte biraz gaz var nasıl çözeceğim anlamadım kolik olmasa keşke ya damla kullanmak istemiyorum
Busraatpl susaMom_ göğüs ucu yaralarından bende cok cektim halada acıyo hiçbir seyde fayda etmiyo valla
Ozgemlym GULLMOMMY yaaa 13 gün oldu bizim göbeğimiz düştü bugün ilk banyomuzu yaptık. Hafif kanama oldu k vitamini yapıldı yeniden. Çok güzel emiyor çişli kakalı bezi de iyi ama anlamadım kilo almamış dedi dr 3 günlükken tartıya bakmıştı en son belki daha çok verdi dedik ilk hafta veriyorlar diye. Anlamadık ama bakalım bakacağız. Mama şimdilik vermek istemiyorum. Sağımla destekleyeceğim sanırım cuma sağlık ocağında da kilosuna bi bakalım. Sizlerde nasıl durum.
GULLMOMMY Ozgemlym bende 20 gün oldu bugün iyiyiz cnm bebekte iyi kilo alımı bir hafta sonra başladı bizim de sarilik değerimiz artmadı çok şükür atlattık sariligi olacak die cok korktum ama olmadı bizimde göbeği düşünce kanama yapmıştı az bisey sağlıkları yerinde olsun da bende topuk kanı verdim sağlık ocağında guatr hormon değeri yüksek cikmis tekrar verdik inşallah bir sıkıntı olmaz
Daisyy000 GULLMOMMY Beklediğimden daha hızlı iyileştim bu sezaryende 🥰 Ne yapalım 2 bebişim hayata ayak uydurmaya çalışıyoruz❤️
GULLMOMMY Daisyy000 bende öyle hissediyorum sanki hemen iylesdim acaba birinci çocuk ilgi istediği içinmiş öyle olduk geçmiş olsun cnm tekrardan sağlıkla buyusunler inşallah
Ozgemlym GULLMOMMY ay inşallah bizde almaya başlamışızdır 3 günlükken tarttılar acaba sonra yine mi kilo verdi diye düşündüm dr ona göre mi konuştu acaba dedim yarın sağlık ocağı kontrolü var bakalım. İnşallah bişey çıkmaz kuzum benim kıyamam.
GULLMOMMY Ozgemlym gitinmi peki cnm sağlık ocağına nasıl bebis kilo alımı olmusmu swnin bebik kiz mi erkekmiydi .benimde bebisin topuk kanı sonucu temiz çıktı hwralde aramadilar bisey çıkarsa ararız demisti cuma günü iyidir inşallah ya