ikiprensesannesi___ annekiz6141 hahaha benim de ikinci kızımda aynı böyleydi kızım çıktı ben saçlı bi’şey bekliyordum ama ne şaç var ne bişey🤣oğlumda olsun bari 🤣
annekiz6141 ikiprensesannesi___ ben kızımda saçsız bebek tokaları kullandım doktor bıle şok olmuştu bunu buraya yapıştırdın mı diyodu jddhdhdhdh ay erkekse gene sacsız ıyı oluyorda kız olunca zor ya bide aynı erkeğe benziyordu kızım 😄🤣🤣🤣
ikiprensesannesi___ annekiz6141 hahaha sorma sorma benim de ikinci kızımı erkek sanıp paşam diye seven mi dersin büyüyünce kızımı sana veririm diyen mş dersin ayy şükür saçları geldi tipi de düzeldi 🤣
Nurkl ikiprensesannesi___ bilmiyorum ben çok içiyorum galiba 😂 hemen etki ediyor ben de, yiyecekle geçirmek imkansız çünkü hatta az kaldı elim ayağım titriyor almam lazım 😂
annekiz6141 ikiprensesannesi___ kızımında öyle kupesı varken bıle erkek diyorlardı dkdhhdhd neyse kı dediğiniz gıbı oldu şükür 😄😄😄🤲🤲
cigdemyurddas_12 ikiprensesannesi___ kaç aylık benimde yeni olduğuna rağmen benim de midem yanıyor şimdi den
borulcem ikiprensesannesi___ ilk gebeliğimde bende çok çekmiştim oturarak 3 yastık üst üste koyarak yatıyordum oturmaktan hep kalçam çatladı yüksek yatmayı deneyin birde 😖