duygumfoca ikiprensesannesi___ benim artık mide ağrısını da geçti bir gün unutayım içmeyi o gün pertim 😩 o gün rennie şurup elimde geziyorum
ikiprensesannesi___ duygumfoca bu hepsinden betermiş ya buna da şükür geldi geçecek inşallah az kaldı
GencbirAnne_1 ikiprensesannesi___ şuann bunu soda içerken okuyorum 2-3 gündür geçmiyor aşırı derecede yanıyor ya 🥲
sstk Bende de geçen hafta başladı şuan 25.haftadayım 3.kere de yaşıyorum bu durumu hamileliğin en sevmediğim yanı ☹️
ikiprensesannesi___ sstk o haftalarda geçiyor şurupla falan rahatlıyor son ayda hiçbirşey etki etmiyor ya çok can sıkıcı
Nurkl ikiprensesannesi___ bilmiyorum ben çok içiyorum galiba 😂 hemen etki ediyor ben de, yiyecekle geçirmek imkansız çünkü hatta az kaldı elim ayağım titriyor almam lazım 😂
annekiz6141 ikiprensesannesi___ diyorlar ya saç mide agrısı yanması yapar kızım bı çıktı alnı kıllı dkdhdjdjdj saçsız 🤣🤣🤣
ikiprensesannesi___ annekiz6141 hahaha benim de ikinci kızımda aynı böyleydi kızım çıktı ben saçlı bi’şey bekliyordum ama ne şaç var ne bişey🤣oğlumda olsun bari 🤣