ikiprensesannesi___ Bu mide yanması neeee neee bu böyle mide yanmam çok berbat hal almaya başladı ya herşey deniyorum yarım saat sonra yine aynı ☹️🥲
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ kıyamam sana benn sabret canim çubuklu kraker ye tuzlu salatalik ye soda ic bunlar rahatlatır
babymom2026 ikiprensesannesi___ Geceleri bana da geliyor bazen aboooo beter ama benim miyde arada bir ama genelde yemek borusu yanıyor böyle alev alev sonra sade soda içiyorum biraz rahatlatıyor
esmahatun ikiprensesannesi___ benimde artık ne yesem yanmaya başladı son gittiğimde doktorumdan artık farklı bir ilaç istedim verdi ama B grubu diye geçiyormuş eczacı mümkün oldukça buna geçmemeye çalış diye kafamı karıştırdı daha hiç içmedim şurupla devam 😏
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 bişeyler yemekten artık midem bulanıyor hepsini yapıyorum şurup da içiyorum geçmiyor hemen yine aynı🫣
ikiprensesannesi___ babymom2026 benim bu iki göndür gün içinde ağrısı çok fena ateş gibi yok böyle bişey 🥲
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 çok zor geçiyor belimde ayrı felç olmuşum gibi ağrısından duramıyorum🥲
secilmrh ikiprensesannesi___ bende aynı durumdaydım doktoruma anlattım durumu gaviscon surup verdi bi nebze onunla rahatladım diger turlu uyuyamıyordum bile
ikiprensesannesi___ secilmrh ben şurup da bitirdim başlards rahatlatıyordu ama bu iki gündür hiç bişey etki etmiyor gibi
fgormez Bence birşeyler yemek de fayda etmiyor yağlı tuzlu acı mideyi yoracak şeyler tüketme 2 ana 2 ara besleniyorum bir iki kez kısa süreli yanma harici olmadı ilkinde hep birşeyler yerdim yine de midem yanardı,mide dolu oldukça sanki yanacak gibi geliyor
Havin49_ ikiprensesannesi___ benim de bu gece öyleydi Cnm malesef maf oldum valla sonra sancılarım çıktı sabahtan beri serum takılı bende uyuya kalmışım şansa iğne içinde kırılmış kolum davul gibi
Fatma_furkan1996 Havin49_ ahh canım benim kimse yok mu yanında kötü olmuş iğnenin kırılması çok da ağrı yapar o
ikiprensesannesi___ Havin49_ yaa çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ canım yöntemler var ama hepsi geçici süre olarak idare ediyor benim de geceleri başlıyor çok kötü sade soda rahatlatıyor yada soğuk buz gibi su süt tarzı şeyler
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 evet bende öyle yapıyorum inşallah hemen geçsin bidaha olmasa ya
Havin49_ Fatma_furkan1996 yok cnm refakatçi kabul etmiyorlar malesef bende uyuya kalınca şişmişte şişmiş
vanilya_kokusu_ ikiprensesannesi___ bende senin gibi her Allah’ın günü 28+1 im alev var sanki midemde gece uyuyamiyorum gaviskon içtin mi hic
Blueeberryy ikiprensesannesi___ tahin ye diyodu bana doktorum 1 kasik bide suruplar oluyo onlarda kullaniliyo🌸
duygumfoca ikiprensesannesi___ canım doktorundan nexium mide hapı yazmasını isteyebilirsin ben kullanıyorum sabah aç karnına alıyorum gün içerisinde mide yanmam olmuyor ama unutursam o gün içmeyi ❤️🔥❤️🔥boğazıma kadar yanıyorum 🥺
ikiprensesannesi___ duygumfoca başıma kadar vurduğunu hissediyorum o ağrısını🥲 devam ederse bu sefer gidince söyleyüyecem onu yazsın
kartanesi___ ikiprensesannesi___ Bende daha başlamadı çok şükür ya inşallah olmaz korkuyorum ondan ben😭