kurkmantosuzmadonna LadyX olabilir canım. Benim minik kuşum özellikle sırtı terliyor böyle oluyor arada. 🥲
daisy__ LadyX sanmıyorum gülüm su çiçeği heryerinde olur küçük küçük lezyon gibi bide ateş öksürük gibi belirtiler de eşlik eder ayrıyeten su çiçeği bulaşıcıdır öyle biriyle teması lazım
GULLMOMMY LadyX canım bende yeni doğum yaptım 20 gün oldu bebeğim hastanede böyle oldu her yeri isilik dedi hemşireler çok sıcaktan olurmuş kat kat giydirmeye dediler hastanede aşırı sıcaktı sanki aynısı bebisindeki kızarıklık bizim bebiste olanla
daisy__ Terden de olabilir dikkat ettin mi hiç yeni kıyafet vs kız Mihrada da oluyordu küçükken aşırı sıcaktan bide cildi nemsiz olunca
LadyX daisy__ zaradan yılbaşı için tulum almıştım ya kumaş cinsi yazmıyordu aptal şey %95 polyestermiş zaten nefret etti hiç giymek istemedi onu. Neyse ki babası gs storedan almıştı bir de yine yılbaşı için. Hep onu giydi çocuk. O %100 pamuktu.
daisy__ Duştan sonra hemen uyuduysa ev de sıcaksa terden de olmuş olabilir bal şuan duru kuşunu düşünüyorum