Superisibeyza yıne sıze resım vermıs 😅😅 cektı ama vermedı 😅 verdıklerıde bazı organları hersey yolunda yuzunu kapatıyo cekmedım bosuna dedı 28 hafta gelde o zaman cekelım dedı 1 saat surdu hepsıne 5 6 defa baktı doktor yazdırdıgı herseyı sordum ne demek normal mı dıye seker gecmısım var bunu soyledım ama sekerın normal cıkıyo kan sonuçlarında dedı ınceledı kan sonuçlarımı gecmıse donuk kullandıgım ılacları ınceledı sordu tek tek baya sohbet ettı benımle ve bebiş cok hareketlıydı kendı 3 hafta sonra seker taraması ıcın cagırdı doktorum seker yuklemesı yapmıcam rısk alamam sadece aclık tokluk sekerıne bakıcam duruma gore konusuruz tekrar dedı korktugum kadar degılmıs burda bır suru sey okudum ve baya korkarak gtmıstım ama sızın erken bıtmıs 20 dk zaten normal muayne o kadar suruyo bıde ozele gtmıssınız demekkı doktorunuz baya tecrubelı en ufak bı sorun olsa daha ayrıntılı ıncelerdı ıcınızı rahat tutun😇 benım 8 yıl sonra oldu ödüm kopuyo doktor bey lutfen dıkkatlı ınceleyın eger goremezsenız haftaya bıda geleyım dedım 21+5 de gtmıstım dun bu rıcama dayanarak cok dıkkatlı ınceledı tabı sehir ve hastanede fark edıyo ılla