Bykessra taze_annee_ Açık öğretim ve KPSS çalışıyorum Nisan da doğum olacak Allah’ın izniyle sonrasını bilemiyorum nasıl olur 😄 o zamana kadar sıkı çalışmaya gayret edicem
firdevsalp taze_annee_ 30+2 haftalık hamileyim bende çalışıyorum ama artık ders çalışmak çok yorucu geliyor
eed21 Ben varım bende aynı şekilde düzensiz gidiyorum ama düzen oturtalım destek olalım kızlar birbirimize
eed21 Ben çok istiyorum artık atanmak ags hazırlanıyorum 2000 kere girdim ama umudum yok ilahiyat mezunuyum henüz açıklanmadı atanma takvimi sayısı ama muhtemelen anca 1000 bandında falan alım olur
taze_annee_ eed21 bende daha önce 2 defa girdim sınava simdi de hamileyim nasıl olacak bilmiyorum ama çalışmam lazım 🥹
gogebakk eed21 bende dkab hazırlanmaya başladım bu sene şimdi hamile değilim ama bebek planlıyorum rabbim nasip ederse
eed21 taze_annee_ çalışmak zorundayız bende 29 haftalık hamileyim en azından doğuma kadar biraz daha toparlasam doğum sonrası da rlimden geleni en azındna yapmak istiyorum küçük bebişiyle atananalrda var bence yapabiliriz zor da olsa
taze_annee_ eed21 evet bende öyle düşünüyorum en azindan doğuma kadar güzel bir temel atalım yenidoğanların çoğu gün içinde çok uyuyormuş zaten inşallah halledebiliriz ya
taze_annee_ Bykessra Bende Nisan sonu mayıs başı gibi bekliyorum bebişimi bu süreçte ders çalışabiliyor musunuz ben sürekli erteliyorum 🥲
eed21 taze_annee_ inşaAllah ben bir süredir başladım ama dengeyi kuramadım bir türlü kaç haftalık gebesinşz
Bykessra taze_annee_ özellikle açık öğretimdeki derslere çalışıyorum yaza mezun olabilmek için ertelemiyorum onu günde 2 saat çalışıyorum en az. KPSS ye de haftada bir kaç gün ancak bakıyorum
eed21 gogebakk kolay gelsin gerçekten zor bir süreç umarım başarıyla atlatır atanırız ve bebeklerimize de aynı şekilde kavuşuruz