2prensesannesiiii Meribzmz evet bişey yok dediler bugün randevum iptal oldu ayın 7 sine kaldım başka bi dra görüneceğim
nil777 Benimde geçen ay adetim 24 Kasım. Bugün hala adet olmadım. 43.gunundeyim dongunun. Sabah bile idrar testi negatif. 31 aralıkta beta <2 çıktı. Böyle geç dollenmeler oluyor mu . Ümitlenmek istiyorum :(
Perim2 Meribzmz geç yumurtlama da reglde gecikiyor geçen ay yaşadakm ama testim negatifti malesef gebelikte yoktu
Ftmn123- Meribzmz Kız ben adetten 1 gün önce testlerim pozitif kanda 0.8 çıktı daha da adetimin bugün ilk günüde daha adet olmadım bekleyeyimmmi?
Hurricane Meribzmz aynı durumu yaşıyorum şuan, 5 gündür geçiyor gebelik testleri negatif çıkıyor. Kan vermeye gidecektim bugün aksilikler oldu gidemedim de. Galiba hamile değilim ama, öyle düşünüyorum.
Meribzmz Hurricane inşallah hakkınızda hayırlısı olur ben de daha önce iki kez gebelik kaybı yaşadım bu da olumsuz gibi moralim çok bozuk
Keziban Meribzmz benim de öyle olmuştu hatta 12 gün falan gecikmişti kanda da bir şey çıkmamıştı rahim duvarı kalınlığı var dendi birkaç gün daha bekleyelim olmadı adet söktürücü yaparız demişti doktor sonra regl oldum