Mege_Adanisa Kızlar daha önce de ağrı olup geçiyordu 3 gündür geçmeyen sağ boşluğum çok ağrıyor böğrüm yani bebek büyüyor diye düşündüm ama ağrı geçmiyor 28 haftalık olduk kızçemle korkuyorum benim gibi böyle bir ağrı çeken var mı acaba 😥
urs61 Mege_Adanisa Benim oldu canım böbrek genişlemesi çıktı.. Bence doktoruna söyle ultrason baksınlar
Mege_Adanisa urs61 çok teşekkür ederim böbrek genişlemesi falan çıkmadı bi serum yedim idrar kan verdim perşembe günü çıkçak sonuçlar ama hala ağrım var anlayamadım bişi
Ayca517 Mege_Adanisa merhabalar iki uc hafta once benmde oyleydi sonra kendiliginden gecti fakt simdi tekrar ediyor yataken saga sola donerken bile agriyor bobrekte bisey yok denildi idrar falanda temiz fakat agri niye oluyor anlayamiyorum 🙄
Mege_Adanisa Ayca517 geçmedi geçmiyor bugün tekrar geldim hastaneye ürolojiye sevk edilcem büyük ihtimalle nefes alırken bile ağrım oluyor 😥
dozkaraca Ben de cts günü ağlayarak gittim acile. Böbrek genişlemesidir dedi dr enfeksiyon bile çıkmamıştı. Bugün radyoloji doktoru ultrason baktı taş düşürüyormuşum. İhmal etmeyin gidin doktora mutlaka
Mege_Adanisa dozkaraca benim de taş veya kumdan şüpheleniyorlar ama sözdeee hiç bir işlem yapmıyorlar çok yoruldum ağrım çok var 😔olduğum bölge de tek hastane tek kadın doğum var o yüzden bunalıma girdim resmen bakalım gene geldim sıra bekliyorum umarım bu sefer bi sonuca varılır 😔
Ayca517 Mege_Adanisa yaa cok gecmis olsun ben fitil kullanmaya basladim muayene etti enfeksiyon var biraz dedi fitili kullandigimdan beri akintimin rengi bildigin degisti sanki iltihapli gibi akiyokjjn ki r umarim sebebi budur ve cozumu de boyle olur biter gider insallah umarim sizde tez zamanda iyilesirsiniz
dozkaraca Mege_Adanisa Allah şifa versin, annem yıllardır taş düşürür. Yoğurt suyu içmemi söyledi. Taşı parçalar dedi. Yoğurdu kesince biriken su var ya onu. Bol su için ama yudum yudum, böbreği de zorlamadan
Mege_Adanisa dozkaraca sabah başka hastaneye sevk edildim üroloji doktoru bakçak hayırlı haberler olsun inşallah 🙏
Mege_Adanisa meinbaby_ kıyamam inan çok zor bir haftadır mahf oldum sabah Üroloji doktoru bakçak bakalım ne çıkacak 😔
dozkaraca Mege_Adanisa İnşallah ciddi bir durum yoktur 🙏🏻 ben bugün MR a girdim sonuçlarım haftaya çıkacakmış. İkimiz için de sağlık ve şifa diliyorum
Mege_Adanisa Ayca517 enfeksiyon baştan beri malesef hep bi var bi yok ilaç kullanıyorum bu böbrekle ilgili sanırım bilmiyorum uyandık şimdi hastaneye gidiyoruz çok teşekkür ederim
dozkaraca Mege_Adanisa Röntgen ve tomografi tehlikeli. Onlarda x ışını var. MR 2. Trimesterden sonra zararsızmış. Sadece taş olsa çektirmezdim de sol böbreğimde bir kitle var fazla büyük. Mecbur kaldık