sudeli4 akn12 vallahi ben riskli gebelik yaşadım gayette kestirdim defalarca şimdiki gebelikte de kestireceğim. Ama sizin içimiz rahat etmiyorsa kestirdikten sonra hergün aklınıza çeşit çeşit şey gelir kafayı yersiniz bu şekil hiç yapmayın en iyisi
erikarpuz akn12 ilk 3 ay bol kanamalı riskli hamilelik geçirmeme rağmen 6. ayımda kestirmek zorunda kaldım çünkü yaz hamileliği çokkkk zor ve bunaltıcı
akn12 erikarpuz eskiden uzun saç çok severdim hamile kaldıktan sonra kendinme bakmakta zorlanmaya başladım eski enerjim hiç kalmadı saçtan nefret ettim şuan
AslanEge -Papatya33 Kimin ömrünün ne kadar olduğunu Rabbimden başka kim bilebilir ki ömrünün kısaldığını bilsin. Hiç inanmayın hurafelere.
Sinemsigibi akn12 ay benide annem öyle korkuttu ki saçlarım çabuk uzuyor kalçama geldi nerdeyse çok bunaldım kestirmek istiyorum korkuyorum bende bu hurafe yüzünden 6 haftam kadı sabretsem mi kestirsem mi…
bilgedenizokaribal akn12 Bilimsel dayanaktan uzak hiçbir hurafeye, saçma söylentiye inanmıyorum. Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” ve Hz. Muhammed’in “ilim Çin’de de olsa gidip alınız” sözlerine inanmayı tercih ediyorum.
ikimelekannesi___ akn12 ben kurtuldum bu saçtan omzumda kestim hafif perçem yaptım ayyy mis gibi oldu sanki kafam yok öyle hafifledim banyom beş dk ya düştü saç tarama iki nasıl huzurluyum anlatamam