buse2507 Hatice_ozbay canım seni bayadır görüyorum forumda olmasını çok istiyordun çok sevindim senin adına hemen randevu al kadın doğumdan
Deletedmom_787 Hatice_ozbay ayyyyy hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş çok dua et rabbim bizlere de sağlıkla huzurla tez vakitte nasip etsin inşallah çok sevindim 🙏🏻♥️
Deletedmom_787 dil_n 75 bin çıkmış ne kesesi kız kalp atışı her şey vardır belki ilerleyen haftada cinsiyet bile öğrenir 😅
Deletedmom_787 dil_n inşallah evlat hasretiyle yanıyoruz 🥺 çok baskı var üzerimde çevremden de eşimdende paramparça hissediyorum çok çaresizin
anneyim01 Kuzum sen Adet olmasan da yukurtlamısın Olmus Gözün aydın Olsun darısı bizlere Duanı bekliyorum Sağlıkla al Ve Degerin yüksek gördüm acaba İkizmi ki
Kelebekkkk34 Hatice_ozbay kız maşallah senin bebek direkt okula başlar 😂😂 hadi hayırlı olsun kalp atışını falan duyarsın bence git doktora bize de haber ver canım
cigdemyurddas_12 Hatice_ozbay aa ben şimdi girdim sana mesaj atmak için gitin mi diye sağlık ocağına 😊🤲🏻 hadi hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😊🌸 çok sevindim
cigdemyurddas_12 nurellaaa__ bende öyle olmuştu ben anlamıştım yok diye düşündüm hastaneye gitim öğrendim
nurellaaa__ cigdemyurddas_12 İlk defa ben denk geldim bundan sonra tüm çizgilere önem vereceğiz artık 😊
cigdemyurddas_12 Hatice_ozbay evet benim de 2 ay oldu .2 defadır doktora gidiyorum. Hep yönlendirdiler başka doktora berli bir doktor sonuda buldum 9 haftadayım dün kalp atışını duydum sende gitsen dinlersin çok güzel bı Duygu 😊🌸 Rabim isteyen herkeze nasip etsin 🤲🏻
nevinbulyaman @Hatice_ozbay yaaa çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınaza aldırsın inşallah