nurellaaa__ Hatice_ozbay çok sevindim senin adına gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
buse2507 Hatice_ozbay canım seni bayadır görüyorum forumda olmasını çok istiyordun çok sevindim senin adına hemen randevu al kadın doğumdan
Deletedmom_787 Hatice_ozbay ayyyyy hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş çok dua et rabbim bizlere de sağlıkla huzurla tez vakitte nasip etsin inşallah çok sevindim 🙏🏻♥️
cigdemyurddas_12 Hatice_ozbay aa ben şimdi girdim sana mesaj atmak için gitin mi diye sağlık ocağına 😊🤲🏻 hadi hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😊🌸 çok sevindim
Deletedmom_787 dil_n 75 bin çıkmış ne kesesi kız kalp atışı her şey vardır belki ilerleyen haftada cinsiyet bile öğrenir 😅
cigdemyurddas_12 Hatice_ozbay evet benim de 2 ay oldu .2 defadır doktora gidiyorum. Hep yönlendirdiler başka doktora berli bir doktor sonuda buldum 9 haftadayım dün kalp atışını duydum sende gitsen dinlersin çok güzel bı Duygu 😊🌸 Rabim isteyen herkeze nasip etsin 🤲🏻
cigdemyurddas_12 nurellaaa__ bende öyle olmuştu ben anlamıştım yok diye düşündüm hastaneye gitim öğrendim