deletedmom43191 ikiprensesannesi___ ya ben cok anormalim dogum yapacak olanları ve minik bebegi olanları kıskanıyorum 😔😔😔 minik bebek sevmeyi özledim ya 🤣
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 yaa yerim ama seni😍😍cansın sen can bende hemen özlüyorum ya ama inşallah bu sefer bir 10 sene özlemem🤣
Seyma190623 Senacanblt_ ya öyle her günüm birbirini tutmuyor bazsn 2-3 tane bazen 5-6 tane. Haber ett canım bakalım senin bebiş nasıl gelmek istiyor mu 😂 kilosu 3080 olmuş boyu 50.5 cm demişti doktor senin bebiş nasıl giidiyo
Senacanblt_ Seyma190623 o an canın nasıl isterse yani haber ederimm sabah hastaneden çıkıncaa ay en son geçen hafta gittiğimde 3 kilo demişti bu hafta kaç oldu bakalımm bu arada cinsiyeti ne senin
meltemerennn ikiprensesannesi___ Aynen doktorla doğum planı yaptık bebeğin bacak boyu sadece bir hafta geriden geliyor kilosu 1800 32.hafta
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 bebeğim işlerim uzun sürdü ağrılarım başladı eve gidiyorum mağaza falan gezmedim Trendyoldan halledecem
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 kocamı gönderdim tv almaya ben yürümek istedim yolda yürüyorum eve geçiyorum
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ hahah 😆😆 Brandayı, muşambayı yırttılar Limon gibi kızım seni sıktılar Portakal gibi soydular Kağıt gibi yırttılar
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 ayaklarım ve karnım bilmiyorum ya bebek de iyiydi makat gelişi geliyormuş beyefendimiz düz gelmek varken
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ bende seni yerim pandacımm ya sen nerde oturuyorsun uzak misin banaaaaa 😍