ikiprensesannesi___ deletedmom43191 yok daha namaz kılıp kızlarımı hazırlayıp kaynanama bırakmam lazım daha
ikiprensesannesi___ Annesii66 oys maşallah kuzuma Rabbim sağlıkla evlâdına kavuşmayı nâsip etsin inşallah😍🥰
atesvesu ikiprensesannesi___ amin canım benim çok sağol gittim geldim gördüm kızımı sağ bobreginde hafiften bir genişleme varmış ama doktor korkulacak bir durum yok dedi her kontrolde ölçülecek sadece
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ yok valla daha yeni hazırlıycam hastane çıkışı almam lazım daha kocamın rahatlığı bulaşıcı sanırım😂
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ anaaa randevuya 1 saat var sen evdesin hastane karsinda falan mı mesafe ne kadar
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ kocamın rahatlığı bulaşıcı sanırım😂 Allah seni ya 🤣❤️🤭 Gün verir bugün hazırla 👼🏻
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ inşallah versin bugün başlarım zaten ama vermez gibi bir his var içimde
Strongirl_ ikiprensesannesi___ valla nst de sancım çıktı 2 cm acilmam var bebeğin başı çok aşağıya inmiş. Bugün ve yarın ciğer geliştirici iğne vurulcam. 🥲🫠 Benimki erkenci kuş olcak belli doktor 37 ye kadar bekletebilirsek ne ala dedi.