ikiprensesannesi___ İyi geceler kızlar biz 36+2 günlük olduk yarın görüş günü inşallah gün verir artık başka kim görüşmeye gidiyor😍🥰
mehmel54 ikiprensesannesi___ bende 35+1 oldum bizde görüş günü yarın anestesi işlemlerine başlayacağız yarın gün verir diye düşünüyorum çok heyecanlıyım ya 🥹🥰🥰
ikiprensesannesi___ Elovee sorma ya korku heyecan panik herşey bir arada Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 😘🥰
Elf_ars mehmel54 erken bence gün için ben de 35 te gittim 1 hafta sonra tekrar çağırdı Gün için erken dedi 1. Sezeryandı bu da planlı olacak inş
Mapiamapia mehmel54 cok erken degilmi dpgum icin şimdiden ne gunu alıyorsunuz sezeryan mi?bilmediğim için soruyotum
Mizgin2020 ikiprensesannesi___ Amin inşallah, yok canım normal doğum istediğim için bebek ne zaman gelmek isterse benm ilk gebelik
ikiprensesannesi___ Mizgin2020 anladım canım Rabbim sağlıkla vaktinde kavuşmayı nasip etsin inşallah 😍
Deletedmom_8793 ikiprensesannesi___ 27+0 olduk bizimde saat 2 de randevumuz inşallah güzel sonuçlar alırız
dilaraacet ikiprensesannesi___ 34 üm bakalım ne dicek doktorum çok halsizim ağrılarım baya var kasılmalar bebek karnımda taş gibi oluyor bakalım inşallah doğumum olur artık dayanamıyorum sabah kontrole gidicem en son aralık 10 da gitmiştim baya saldım 😀😀😀
ikiprensesannesi___ dilaraacet bende en son 4 Kasım’da gitmiştim 😁 sorma ya kasılma ve yalancı sancı dediğin gibi taş gibi oluyor karnımda bende hep dua ediyorum sağlıkla gelsin artık yeter😂sağlıkla vaktinde kavuşmak nâsip olur hepimize inşallah