arzutmz Eşimle ikinci evliliğimi yaptım. Dünyaya yüz kere gelsem yüzünde de eşimle evlenirdim. Bana her şeyin “başka türlü” de olabileceğini öğretti. 😭💖
badeninkardesi XBirmelekannesiii evlenirdim hemde 4 5 sene bekletmez daha erken evlenirdim. Canım eşim canım❤️❤️
balbocegii XBirmelekannesiii ondan başka biriyle düşünemiyorum beni bir tek o çekerdi heralde kesinlikle evlendirdim 😂
flz3576 XBirmelekannesiii bin defa dünyaya gelsem yine eşim yine eşim iyisiyle de kötüsüyle de🫶🏻❤️ama ailesine karşı ilk saflıgım salaklıgım olmazdı o bakımdan kendime reset çekerdim tek pismanlıgım🤷♀️
Baklavaseverim XBirmelekannesiii Bir şarkı sözü varya “Bin kere gelsem dünyaya, bin kere seveceğim.” 😍😍 Bin kere gelsem bin kere evlenirdim eşim ile. ❤️
Saraylokumu XBirmelekannesiii EVLENİRDİM 🤩 Eşim benim ruh ikizim gibi 🥰 Canım kayınvalidem ve kayınpederim eşimi benim için yapmışlar sanki 🤣 Canımdan çok seviyorum onu 🥹 Şuan yüzünü boynuma gömmüş uyuyor kollarımda 🥰♥️🧿
Meral_63 XBirmelekannesiii ne kadar kedi köpek gibi kavga etsek te biliriz birbimize sadece biz iyi geliriz