duygumfoca XBirmelekannesiii Eşim ikinci evliliğim bir daha dünyaya gelsem eşimi bulmakta bu kadar geç kalmazdım 🥲
emim XBirmelekannesiii hayır severek evlenmek isterdim ya da beni çok seven biriyle evlenmek isterdim
ecemk94 XBirmelekannesiii tabii ki evlenirdim ama bu bazen kocamı uykusunda boğmak istemediğim anlamına gelmiyor😅😅😅😅
jalepone XBirmelekannesiii evet ya kaynanama rağmen evet 😂😂💜Ah kocam görsen ki seni ne zorluklara rağmen kimlere rağmen yine yine tercih ediyorum 😂
elizanisra XBirmelekannesiii evet evlenirdim bende sürekli bazı sorunları ısıtıp ısıtıp önümüze çıkarmasına rağmen yine seçerdim
sevgi24062023 XBirmelekannesiii Kesinlikle hayır 2 sene gorustuk kendını o kadar guzel saklamış kı evlendım ne oldugunu bilmedigim bir yarışın içine gırdı eşim benımle Dısarıya cok ıyı ama beni düşmanı gibi goruyo cok pişmanım Bana bu yuzunu gosterseydı kesinlikle evlenmezdım
kizinaasikanne XBirmelekannesiii Değişiyor bazen yüzünü bile görmek istemiyorum 😂 bazen de gıcıklığına rağmen doğru dürüst bağlı bir insanla evliyim şükür diyorum 🙈
momyy280_ elosee kültürümüz yaşam tarzımız uyuşmuyor öyle diyelim ama yine de tartışarak anlaşan birbirinden vazgeçemeyen bir çiftiz 😊
jalepone bahar6734 arada dayagı da hak etmiyor değiller 😂 ama bence sıkıntıların çocuğu diğer aile üyeleri dahil olduğun da oluyor gibi aslında kimse karışmasa herkes memnun kocasından
Iremsel_ XBirmelekannesiii kesinlikle evet ama hemen değil az daha beklemek isterdim bazı sebeplerden 1000 kere de olsa yine onu seçerdim 🥹🤲🏼🫠