HNur55 gurbetgelinii ben de aytakin hoca takipliyim kendisini o kadar çok seviyorum ki gönlüm rahat içim rahat tavsiye ederim
gurbetgelinii Beykoz devlet hastanesinde Yasin avşarı da çok övüyorlarmış onuda araştırdım da ama yoğun oluyormuş randevu bulamadım bugün başka bir hastaneye gittim emin olayım diye rahim duvarı kalınlığı iyiymiş gayet keseyi gördü ama tam göremedim dedi sıkışık olmam gerekliymiş kan aldı çarşambaya tekrar çağırdı kan alıp tekrar bakıcakmış HNur55
mujucan Merhaba altunizade acıbadem hastanesinde burak güler e gidiyorum çok memnunum, hoca zeynep kamilden zaten tecrübesi, zeynep kamilde de aylin çakıroğlu eser i öneririm iletişimi çok sıcak ve çok detaylı bilgilendiriyor
saadetbr Rojdiyebiri bende Sancaktepe de oturuyorum aytakın hocayı orda çalışan Hemşıre arkadaşım onerdı favorım dıye uzak diye düşünüyorum 😊
birnur61 gurbetgelinii Pendik medipol Semra hocaya gidiyorum bende düşüklerim olmuştu daha önce o yüzden bana çok yardımcı oldu ve çok güzel ilerliyoruz bilgili bir kadın
Temmuz2021_ gurbetgelinii çamlıca medipolde zeynep elmalı. Sancaktepeden metroyla hsatsnenin cok yakinina kadar gidebiyorsunuz. Muayene ucreti biraz fazla ama ben cok memnunum. Devlet hastanesi icin, umraniye kadin dogum hastanesinde Elif malçok var, o da birsure çamlica medipolde calisti
redhead Temmuz2021_ ben de önce kadıköy medicana sonra kozyatağı acıbademe gittim şimdi zeynep hanıma randevu aldım çok merak ediyorum yorumları çok iyiydi umarım memnun kalırım. kadıköy çok uzak diye bırakmıştım ve gittiğim hoca normali 110 bine sezeryanı 130 bine yapıyormuş. sonra kozyatağı acıbademde gittiğim hocanın sadece doğum fiyatı 208 bin ₺ paket alırsanız doğum ve rutin kontroller falan 250bin ₺ gerçekten fiyatlar inanılmaz şaşırttı beni ilk hamileliğim özel sağlık sigortamda gebelik teminatı olmasına rağmen acıbademde doğuramıyorum yani şaka gibi 😂 ama durumu olana sabri berkem ökteni şiddetle tavsiye ederim kozyatağı acıbademde şeker gibi bir hoca çok iyi.
Temmuz2021_ gurbetgelinii yuzde 10 kadar indirimle 2300 tl muayenesini, sezeryan ücretini henuz sormadim
Temmuz2021_ redhead ilk.cocugumun takip ve dogumunda da zeynep hanima gitmistim. Cok nazik biri. Sordugunuz herseye sıkılmadan cevap veriyor. Endişelenmenize asla izin vermiyor. Suan cep numarasinı veriyormu bilmiyorum ama ilk cocukta vermisti whatsapptan yazinca cevap veriyor. Bence en onemli sey doktorla muayene disinda da iletisim kurabilmek. Hastane tlf nunda ulasirsaniz asistani mutlaka hocayla gorusuo size donuş sagliyor. Dogum fiyatlarini hic sormadim
redhead aslidbd cihan karadağ. Cihan Bey’de çok iyi bir doktor çok güler yüzlü tavsiye ederim sadece fenerbahçe stadının yanında ve cadde üzerinde olduğu için trafik inanılmaz yoğun oluyor beni bir tık strese soktu o sebeple bıraktık
alpanne3 Rojdiyebiri Kesınlıkle valla bende sancaktepeden gıdıyorum ıyı bı doktor bulmak zor bu devırde