gurbetgelinii Kızlar testim pozitif çıktı. Hastane arayışına girdim haliyle. Yeni geldim bu şehre açıkcası pek hastane doktor ismi de duymadım bilmiyorum. Gebe takibinde olan veya doğumunu yapan memnun kaldığınız hastane ve doktor önerebilirmisiniz devlet özel farketmez anadolu yakası
Rojdiyebiri gurbetgelinii pendik medipol aytakin hoca çok tatlı iyi bir kadın çok ilgli güleryüzlü her şeyi detaylı anlatıyor muaynesi yarım saat sürüyor öyle baştan savma yapmıyor birde yıllarca bilinen iyi bi doktor var erken cinsiyet bilmesiyle meşhur cihap tıp merkezinde Cüneyt Uzun istanbul kaynarca çamçeşmexe
Nzlelms Rojdiyebiri canim merhaba onceden konusmustuk ben de hamileyim🩷🫶🏼 saglikla bebeklerimize kavusalim cok sevindm
gurbetgelinii Havin49_ sultanbeyli devlet hastanesinide araştırdım sancaktepedeyim yakın aslında ama pek memnun kalan olmamış o hastaneden de siz oraya mı gidiyordunuz veya gttiniz
Havin49_ gurbetgelinii oğlumda full o doktora gitirm başka doktora gitmedim ve çok ilgiliydi Allah razı olsun
beyzzsenturkkk gurbetgelinii sultanbeyli devlette muayane olsanız bile doğuma almıyorlar başka hastaneye sevk ediyorlar gereksiz bir hastane
Rojdiyebiri gurbetgelinii ben de sancaktepede oturuyorum gidiyorum vallahi o kadar yol bir şey olmaz😂
saadetbr Rojdiyebiri bende Sancaktepe de oturuyorum aytakın hocayı orda çalışan Hemşıre arkadaşım onerdı favorım dıye uzak diye düşünüyorum 😊
alpanne3 Rojdiyebiri Kesınlıkle valla bende sancaktepeden gıdıyorum ıyı bı doktor bulmak zor bu devırde
kbratdr sultanbeyli ersoyda zeynep hanım var çok iyi oraya gidiyordum 30. haftamdayım çok memnunum. doğumda pıhtı riskim olduğu için yoğun bakım olan bir hastaneye gitmemi söyledi, şimdi marmara eah gidicem
gurbetgelinii Şimdi son regl tarihim 25 kasım uygulamaya göre 5 hafta 6 gün gösteriyor embriyo oluşmuştur demi yolk kesesi vs görünürmü
HNur55 gurbetgelinii ben de aytakin hoca takipliyim kendisini o kadar çok seviyorum ki gönlüm rahat içim rahat tavsiye ederim