bebegimle_ben gunes_22 nasil canim banada anlatirmisin gun ara gun ara iliski daha iyi diyorlar sperm kalitesi icin ama sendende duymak isterim tesekurler
gunes_22 bebegimle_ben 6 aydır deniyorurus ovülasyon kiti ile olmadı herkes pik gördüğünüz günü üçgün üst üste deneyin yazmış ilk defa öyle uyguladım aralık ayında yani yumurtanın pik yaptığı günü ve ondan sonraki 2 günü toplamda 3 gün üst üste ilişki oldu ve sonuç pozitif Salı günü keseyi gördük şimdi kalp atışını duymayı bekliyorum 🙏Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah 🙏
bebegimle_ben aysenursahinn stress bendede var canim gel tupler ise yariyor denemeni tavsiye ederim havuc incir kuru cok iyi insallah nasip olsun herkeze
bebegimle_ben bende aldim burda cok yaygin hamile kalan cok var ozelmis ve memnunum bakalim guzel haberlerle insallah
bebegimle_ben Tortilla canim maca tozu ne ise yariyor bilgi almak isterim senden kulanimi vs tesekurler
Tortilla bebegimle_ben maca bitkisi tozu beyaz olan canm google yaz cıkar. Doğurganlıgı arttırıyor. Cok faydalı bırsuru ek faydası var. Sabahları bı tatlı kasıgını yarım cay bardagı taze portakal suyuna karıstır iç.
bebegimle_ben Bir1kelebek valla canim ben kaynatiyordum incir havuc ayri kapta dontor saracoglu onermisti orda detayli anlatiliyor bulursam paylasirim ama havuc incir yemende ayni fayda 3 havuc suyunu icebilirsin cikartip 3 de incir yumurtalama gununde
Tortilla bebegimle_ben canm incir bebek dusunuyorsan cok tüketmeyin. Prolaktını yukseltiyor vucud kendını hamıle sanıyor oyuDen gebe kalmak zorlasıyor.
bebegimle_ben Tortilla evet bebek dusunuyoruz 4 aydir deniyoruz ac karninami icilcek o toz esimde icebilirmi senden bilgi almak isterim
bebegimle_ben Tortilla ben bilmiyordum inciri o zaman incir havuc kuru yapmiyim en guzeli siz onerdiklerinizi denemek isterim
Tortilla bebegimle_ben tek onla degılmorda yazdıklarımjn hepsını yap ınsallah olur Allahın ıznıyle canm esinde saglıklı beslensın yuruyusler yapın. Hormonlarına baktırdın mı esınde sperm testi verdımı.
Tortilla bebegimle_ben esımde ıncır ve soda cok tüketıyordu onun prolaktını yuksek cıktı o da bıraktı. Erkektede engel oluyor sperm hareketinde.
bsrablckyvs Kafaya takmamak tek cozum benimde bir bucuk sene olmadi tup bebek deneyecektik sonra dedim ki aman hayitlisi ne zamansa olsun kafaya takmadim hamile kalmisim o yuzden her ay acaba deyip asla test yapmayin
bebegimle_ben Tortilla tamam canim tesekur ederim bizim herseyimiz normal sukur ben bugun maca tozu aldim ac karnina icilcek demi canim
Tortilla bebegimle_ben evet canm. Hamır ıs tatlı abur cuburda kesmek gerek. Seker doğurganlıgı azaltıo