1umutturyasamak Aysenur27 gecende sabah 9 da ordaydm 4 bim gezdm sonunda küveti buldum alıştım artık skntı yk 🙂🙂
Aysenur27 1umutturyasamak en azından gidebileceğiniz bin sayısı varmış bizim burda iki tane var ikisinde de bitiyor bitti mi 😂
Busrababuz Aysenur27 bimin kapısında bekliyorlar ben geçen indirimde 9:02 gece markete gittim çoğu şeyi bitirmişlerdi
Zeynpatak Aysenur27 gecen indirimde 1 paket almistim bunda da 1 paket alayim bari bikac ayda bir geliyor heralde 😅
Aylinannesi Aysenur27 valla anlamadım eskiden bebek ekmeğimi vardı ya biz ne yedik Allahım yarabbim herşeyi kullanıyolar insan almazsam acaba eksik kalırmı ayy herkes alıyo filan kafasına giriyo 🤦🏼♀️ Boş işler bence ver odun ekmeğini😂
Zeynpatak Aysenur27 aynen oyle . Indirm gordukce ala ala ev bez doldu zaten daha 2 ay var artik durduruyorum kendimi 😅
Inderebebek Alt açma mutlaka alın alabildiğiniz kadar👍🏻 İlaç gibi gidiyormuş. Bir de her mağazaya az az gönderiyorlar 1 veya 2 tane falan oluyor. O yüzden hemen bitiyormuş gibi geliyor.