seyrannnn priencessgirlmom merhaba çağdaş demiroğlunun muayene ücreti ne kadar acaba ve ilgili bir doktor mu sizce
betealt Twobabiess merhaba. Talha beyin muayene ücreti ne kadar acaba? Ben ilcedeyim de son 3 ay merkezde özele giderim belki diye düşünüyorum
Twobabiess betealt Merhaba normalde 2200 muayene ücreti biz kamu indirimi ile 1850₺ ödedik ilk sonrasında doğum paketi almaya karar verdik daha hesaplı geldi bize ama bu söylediğim rakam aralık ortası gibiydi yeni yıl güncellemeleri yüksek ihtimal olmuştur
justmoon777 Merhaba yaşam hastanesi Elif mutlu oğur ile devam ediyorum gebeliğimin basından beri. Hatta sorunlar yasadım gebeliğimin başında doktorum çok ilgilendi.Çok güler yüzlü sakin ve işinde iyi oldugunu düşünüyorum Yaşamın muayenesi 2300 oldu yeni yılda
Twobabiess babyhm0 Ocak öncesi 2200 idi yeni yılda güncellenecek denilmişti muhtemelen güncellenmiştir şu an
Rabiakut babyhm0 6 çok kibar ama sanki bilgisi az bide sanki biraz yaşlı doktor daha tecrübeli mi oluyor bilmiyorum
kocak2126 Rabiakut Bende antepteyim. Ve uzun araştırmalar sonucunda Liv Hospital Merve Hanımı buldum.. Çok memnunum..
babyhm0 Rabiakut bossan da ben Murat yatmana gidiyorum çok seviyorum çokta iyi bi doktor eminim çok memnun kalırsınız