zynp92 Kızlar reglim ya 5 ocak ya 6 ilk idrar değildi daha yeni yaptım ovulasyonda koyulaşma görünce yapmak istedim yalancı değildir demi kızlar awox test ?
Busranur_mnts zynp92 yarın sabah da yap daha belli olur kan verirsin ben de vöyle öğrenmiştim awox bende yanıltmadı
zynp92 Busranur_mnts ayy çok elim ayağım tutmuyor vardır değil mi burda çok okudum yalancı vermiyorlar diyorlar yinede sormak istedim daha önce başka markalarda yaşadım çünkü
Busranur_mnts zynp92 ben adete 5 gün kala yapmıştım negatfiti 4 gün kala gölge 3 gün kala silik çıktı kanda 25 çıktı bende yanılmadı
zynp92 Cimcime30 Busranur_mnts Ftmn123- mislinakus Kızlar terkar yaptım başka posta attım bakar mısınız 🥰 mislinakus
_Feslegennn__34 zynp92 bu. Markanın kuruma yalancı çıkardığını gormsdım bende böyle sılık öğrendim şimdi den hayırlı olsun ❤️
zynp92 Cimcime30 rabbim en kısa sürede sana nasip etsin dualarımdasin inşallah sendede vardır umudunu yitirme
zynp92 Cimcime30 ilk ikisi iki üç gün önce yapmıştım birini sen yao demiştin silik çıkmıştı en altikini bugün yaptım