Yasoli12 damla6565 merhaba bende 6+1 im bugün yılbaşı günü gittim ilk muayeneye kesemiz göründü çok şükür ama bebişi göremedik daha 2 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah
Burcu26 Bende 6+4 günlük gözüküyorum programda ama özelde ise 6+6 günlük olarak çıkıyor 6+3 de kalp atışını duyduk
reyhanekici Bende 6.haftada vajinal ultrasonla ilk kalp atışını duydum devlet hastanesi tüp Bebek merkezinde ama kadın doğum doktoru karından baktığında duyamamıştık sağlıkla gelsin inşallah minikler🥹🥰
umransag damla6565 ben de bugün 6 + 2 oldum gittim ilk kez muayeneye kese vardı bebek vardı ama kalp atışı henüz duyulmadı doktor ben duyuyorum dedi haftaya tekrar gideceğim
reyhanekici umransag maşallah 🧿🧿🧿. karından baktıkları zaman bu haftalarda pek duyulmuyormuş oyle demişti bana da Dr
umransag damla6565 teşekkür ederim canım yorumun için doktor da öyle söyledi haftaya gelirsen daha da netleşir dedi🫠
SeydaHsn damla6565 6+3 üm bende ayın 15ine randevu aldım şehir dışında kontrole gideceğim için sürekli git gel olmasın diye garantiye aldım 8.haftada gidicem ne varsa görelim🤣 bi sonrakinde de direk cinsiyet öğrenmeye giderim heralde