Papatyamevsimi Afdemir hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊😊 biz de 21+6 dayız ama göstermiyor kendini bala öğrenemedik 😂
Suheda Afdemir renkli ultrason özeldemi oluyor canm ben hep devlete gidiyorum da 😊 5.aydan itibaren özele gidicem
Afdemir Suheda evet özele gidiyorm canım normalde hiç renkli ayarda bakmamştı hep normal bakıyordu bende artık nolur cinsiyeti söyleyin istiyorum diyince renkliyi açtı gösterdi ☺
Kubra18 Afdemir benimde 2. Hamillm ilk oqlumu 13 haftlkkn oqrendim. 2.ye 17. Haftda erkk dedilr detayli ultrsnda 20. Hftda kiz oldu netlesdi suan 31. Hftmi dolduruyorum kizim olacak
Afdemir Kubra18 sağlıcakla kucağınıza alın inşaAllah, bende bu yüzden biraz tedirginm değşir mi diye ne olrsa Rabbimden ztn ilk bebişim
zlemCanCeylan Ben 9 haftada erkek olduğunu öğrendim şimdi 27 haftamdayım hepimizin bebişlerini Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺
Gulizar0652 Lcy banada kiz dediler 13. Haftada başka dk gittim büyük ihtimal erkek dedi seninde belli olmaya bilir 😊
Canangnr Afdemir Bizimde iğnemiz vardı bu akşam,nöbetçi doktorlada görüştük bi ultrason yaptık ve bir kız bir erkek dedi 🤩🤩 erkek çok netti kızımız biraz nazlı çıktı ama büyük olasılık kız dedi 💕💕 Allahım herkeslere yaşatsın çok güzel bir duygu 🙏🏻
Afdemir Gulizar0652 ewet canım gösterdi ama kordonda olablir mi die aklmda kaldı işte. Ne olur be olmaz diye soru işareti koydum aklma ki bişeyler almayaym ☺
Gulizar0652 Afdemir evet bende aynı bişey alamıyorum banada gösterdi pipisi bak dedi göbek kordonu olabilirmi dedim bence değil dedi çünkü kordon kimildar dedi bende emin değilim canim haftaya inş gidicem kesin bişey öğreniriz 😊
Afdemir Ecee ayyy inşaAllah Allahım razı olsun hepimiz sağlıcakla alalm kucağımza 🙏 Hep erkek diye düşündüm ben zaten eşim kız dedi anne hissedermiş tuttu 😇😇
Semra_sari Afdemir hadi gözünüz aydın benimde bi kızım var ikinci bebeğimi bekliyorum yarın gidicem cinsiyetini çok merak ediyorum yanii öncelik sağlıklı ve hayırlı evlat olması ama gönlüm de erkek olmasından yana bi istek de var. 11 haftalıkken doktorumuz erkek dedi şuan 13 haftalık olduk bakalım ne diyicek biraz sabırsızım bekleyemedim 14. Haftayı 🤗
Afdemir Semra_sari inşaAllah gönlünüzden geçen olur sağlıklı ve hayırlı seklde 🙏 Haberlerinizi bekliyrm ☺
Afdemir Gulizar0652 evet karışıklık çok oluyor o yüzden beklemek en güzeli olcak sağlıklı olsunda evlatlarımız 😇
Semra_sari Afdemir iyi geceler canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum 😘dün sabah gittim cinsiyetini öğrendim erkekmiş 😄😄Allaha şükür herşey yolunda bi sorun yok şimdilik öyle dedi doktorumuz çok mutlu oldum 😊 darısı isteyen herkesin başına inşallah 😘 😘 😂