elaefem Aysecan0335 merhaba hangi şehirdeki hastanede sezeryan oldunuz acaba.ilk dogum sezeryan oldugu için mi sezeryan yaptılar ikinciyi.yoksa ikinciyi normal yapmaya zorluyorlar mı
Aysecan0335 elaefem izmir ege üniversitesinde yaptım ilkini zorunlu sezeryan oldum bebeğimin suyu azalmıştı 38de aldılar 2.ci ile arasında 2.bucuk yaş olucak hiç normale diretmiyorlar direk sezeryan 2.de
elaefem Aysecan0335 umarım bana da diretmezler bakalım ne olcak.ikinciyi direk sezeryana alırlar .eğer illa da normal yapcaksın diye diretirlerse özelde sezeryan olurum.benimde 4 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim 12 haftalık.🥰😂
sorenita_ devlete gidiyorum her şey normalse 2 gün yatış zorunlu dendi bana. sağlık bakanlığının prosedürü böyleymiş. özelde 2 gün yatış zorunlu aslında ama çıkarıyorlar nasıl yapıyosalar
Aysecan0335 sorenita_ evet çoğunluk bu şekilde söyledi çok fazla heyecan aramaya gerek yok 2 gece yatarız
Yuksel2487 ogretmenannecik 32 haftadan sonra devlette her kontrolde nst ye alıyorlar benimde sezeryan ama nst bakılıyor
Aysecan0335 elaefem sağsağlim kavusun inşallah canım ama sanmıyorum direteceklerini çünkü sezeryandan snra vajinal doğum biraz riskli bişi anne için her doktor göze almıyo
deniz3855 İlk doğumum sezeryandı 2 gün dediler tabi ama ben kalmak istemedim 1 gün sonra imza atıp çıktım
Mmtomyr Aysecan0335 ben saat 19.15te doğum yaptım kendimi iyi hissediyodum gazımı da çıkarmıştım ama 48 saat boyunca tuttular 19.16da taburcu kağıtlarını getirdiler imzalamam için 48 saat dolmadan evrak çıkaramıyoruz dediler