kif @“Aysecan0335”# gaz çıkarıldığında bağırsak hareketleri nirmale dönmüş demektir 6 saat sonrasında da yemek yiyebiliyorsunuz 2. Gün imza atıp cikabiliyorsunjz
Aysecan0335 [silindi] belkide 2 gece kalmak daha iyi toparlayp eve geçmek daha mantıklı olur benim içinde oğlum çnkü rn ufak bir yerim acısın üzüleyim hemen tribe giren bi bebe 😊
Aysecan0335 Bebeek_12 orasıda doğru ya bi 2 gün zaten hayata tekrar adapte olmaya çalışmıştım ben ilk doğumumda 😁
osimdiannee Aysecan0335 canım öncelikle bebeğin sağlıcakla gelsin benim doktorum kendini iyi hissedersen gidebilirsin demişti. Ama ben ikinci gün daha yatmak istedim ağrım vardı. Umarım sen çabuk toparlana bilirsin 🩷🤲🌸
Aysecan0335 osimdiannee yaa anladım canım teşekkür ederim iyi dileklerin için bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊
zeynepctk Aysecan0335 beni bir saat önce bile çıkarmadılar illa saatin dolmasını beklediler. Hemşirenin birisi çıkabilirsin 1-2 saat önce dedi diğer hemşire saatin dolması için elinden geleni yaptı oyaladı. üstelik herşey yolundaydı yani hiçbir sıkıntı yoktu kabızlık vs de olmadı. Biraz hemşirelere doktora falan bağlı herhalde anlayışlısına denk gelmek lazım
TKumsall Aysecan0335 doğum saatine ve sağlık durumunuza göre taburculuk isteyebilirsiniz tabiki saten sabah 8de olacaksa ertesi gün öğleden sonra taburcu olursunuz muhtemelen
atesvesu aysgl330633 iki kere özelde sezeryan doğum yaptım 1 gün yattım sadece ilk gebelikte kolestaz geçirdiğim için 1 gece önceden yattım serum tedavisi gördüm
Ozgulkcr01 Doğumu kendi doktorunuz mu yapacak bana o gün nöbetim denk gelirse girebilirim dedi doktorum yoksa baska hic tanımadığım doktor girecek şansima kalmis gibi birsey benimki.siz nasil ayarladınız
Aysecan0335 Ozgulkcr01 bana kendisi dediki 14 ü ameliyat günüm o gün sabah 8de alıcam seni dedi kendi ayarladı yani takipli oldugum için
ikiprensesannesi___ Aysecan0335 ikinci sezeryanımda devlette bir gece kaldım inşallah yine bir gece tek kalırım
momygizz Aysecan0335 evet sezeryanda 2 gün, ister özel olsun ister devlet sağlık bakanlığı sezeryan dan sonra 48 saat kalma kuralı getirdi, banada hastanede söylemişlerdi
mom_51 ogretmenannecik balla ben 2 sezaryen oldum bu üçüncü gebelik vajinal istiyorum 🤣 bende ayrı manyağım işte
AslanEge aysgl330633 Ben özelde ilk doğumumda 1 gece kaldım 2 hafta sonra yine doğumum var yine 1 gece kalıcam. Devlette 2 gece kalıyorlar