champanne evet çok şükür Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten bu zamana kadar yaşadığım hiçbir şey bu kadar ağır gelmedi onu Orda görmek çok zor allahım bir an önce evimize sağlıkla getirmeyi nasip etsin ben asla zarar göreceğini bile bile getirmem o benim canımın parçası ama orda bi kaç yaşanan şey oldu güvenim sarsıldı hastaneye karşı biz görüşteyken ailesi gelmeyen bir bebek biz görüşten çıkana kadar yırtılasıya ağladı ve kimse onunla ilgilenmedi ve kızım deli gibi gaz sancısından kıvrandığı halde beni günlerce arayıp ilaç istemediler uzakta olduğum için görüş gününü beklemişler ve diğer bebelerde aynı damlayı kullandığı halde vermemelerine çok kızdım ben artık o damladan hafta 4-5 kutu götürüyorum ve 3 günde bir bitiyor dediler neden dediğimde ise diğer bebeklerde kullanıyoruz dediler o zaman neden benim bebeğim gazdan kıvrandı mosmor yapıyordu ıkınırlen kendini davul gibiydi karnı ve zayıflamıştı işte bunları hatırladıkça sinirleniyorum ama onlara emanet etmekten başka çarem yok