bebistakibi Gokturkmom_ Allahııım daha da çok sevindim sağlıkla huzurla büyüsün 🌸🤭 bize de dua edin lütfen
asil15 bebistakibi söyle soyliyim dollenme 10 12 gunde oluyor artı ben regli günü negatif gördüm 3. Gun silikde olsa pozitif gördüm bence erken yapıp stres olmayın eğer gebelik varsa zaten regli olmazsınız erken öğrenme daha büyük stres
bebistakibi asil15 çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz zamana bırakmak en mantıklısı . Şuan çok erken ama merak ediyor işte insan 🥹
asil15 bebistakibi birde bu şekilde regliye 1 hafta yada 5 kalana kadar devam etmelisiniz ben regli gününden itibaren 17. Gun gebelik olmuş
AdaKaranfili bebistakibi bugün adet günüm. Bugün öğrendim 🥰 diğerlerini adetten öncede ogrenmisdim. Bu seferkini bilerek bekledim. Geçen ay olmayınca bu ay boşuna umitlenmek istemedim. Ama testi yapar yapmaz çift çizgi cikti
asminroz 2 kere geçti öyle öğrendim🤣 yani 2 ay regli gördüm 10. Haftada regli belirtilerim geçmeyince şişkinlik hassasiyet falan ve biraz bulantı da eklenince test yapıp öğrenmiştin
asil15 bebistakibi sizi çok iyi anlıyorum 1.5 yıl bekledim üstelik hiç bir sorun yoktu sonrasında aman boş ver dedim sonuçta çocuğum var Allah olmaya versin dedim ay hamile kaldım
asil15 bebistakibi ben takip etmedim regli bitimi sonrasi 2 gün arayla olan ilskiden kalmışım takip etmek çok büyük stres ve üstüne düşünce olmuyor
damla6565 bebistakibi önce normal gebelik testi yaptım çok silik çıktı sonra prodector erken gebelik testi aldım onda belirgin çıktı kan verdim 103 ile öğrendim 🌸