Nuriay QueenBahar_ Sanyıyorki insan zaman geçmiyo ne zaman 30 hafta olucak ama bi bakıyorsun zaman nasıl geçti bilmiyor insan
QueenBahar_ Nuriay ay sormayın su gibi geçiyor Gercten de sağlıka kucağına alırsınız inşallah bebeğinizi 💙
vanilya_kokusu_ ozlem5506 evet ayın 19 u 30 oluyoruz sanırım o günü atlatsak Allah büyük ya 🥺bide arada sende kasılma oluyor mu
ozlem5506 vanilya_kokusu_ arada kasıklarımda olup hemn geçiyo ama rahim ağzımda baskı yada doluluk hissi yok çok şükür
QueenBahar_ aselinannesi38_ şuan gördüm canım yalancı kasılma olabilir gaz da olabilir şuan iyi misin ?
aselinannesi38_ QueenBahar_ aynı canım devam ediyor aşırı sert karnım ama daha erken degilmi canım yalancı sanciya
vanilya_kokusu_ ozlem5506 benimde uzun surmuyo ama korkuyorum valla bazen hareketlerini çok aşağı da hisediyorum afedersin ayağı çıkacak sanki genital bölgem de makat gelişi bide sıpa😂🙄☹️😖😵
ozlem5506 vanilya_kokusu_ özellikle otururken tekmelerini tam altta hissediyorum bende korka korka duruyorum ama fitil de dikiş kadar etkili diyolar