_mommmm QueenBahar_ yaa maşallah 😍 sona gelmişsiniz benimde 3. Gebelik 22 haftalık olduk ogluşumun adı da yaman adaş olucak minikler🥰🤗
QueenBahar_ _mommmm yaa çok sevindim adaş olacaklar 🥹❤️ Çok teşekkür ederim İnşallah sizde sağlıkla kucağına alırsınız 🤲🏻
ozlem5506 vanilya_kokusu_ ayn zaten 30 dan sonrasını korkmuyorum ben ona da az kaldı şu ocak ayını çıkartsak sağ salim inşallah
vanilya_kokusu_ ozlem5506 evet ayın 19 u 30 oluyoruz sanırım o günü atlatsak Allah büyük ya 🥺bide arada sende kasılma oluyor mu
Havin49_ penbe_karisi teşekkür ederim bacım iğnelerle serumlarla durdurmaya çalışıyorlar enfeksiyon çıktı onu indirmeye çalışıyoruz
aybike2212 QueenBahar_ Buda benim ogluşum ikinci gebeliğim bir tane kızım var şimdi oğlumu bekliyoruz
Ruyasekr2089 QueenBahar_ amin inşallah teşekkür ederiz🥰 Her şeyi hazırladık bebişi bekliyoruz artık🥹🌸
aselinannesi38_ @QueenBahar_ @penbe_karisi kızlar 23+1 iz şuan ve karnım aşırı şişti sepsert oldu nefes alamıyorum bir acile gitsem mi ne dersin neden olur ne yapsam gecer
QueenBahar_ aselinannesi38_ şuan gördüm canım yalancı kasılma olabilir gaz da olabilir şuan iyi misin ?