QueenBahar_ teraziela Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım 😍💖 İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🫠
QueenBahar_ annekiz6141 Allah gönlüne göre versin canım 🙏🏻 Minnoş daha elma kadar küçük sağlıkla gelsin bebişin 💖❤️
QueenBahar_ aselinannesi38_ ya daha varmış zman su gibi ama ege mi olacak ismi 😍 Sağlıkla gelsin bebeisin🙏🏻💙
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ Rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah🥰😍 uyku tutmaz kii
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ tutmaz zaten dün gece yatamadım kafam kazan gibi şuan Tatlı telaşlar bunlar Darısı senin başına inşallah 🙏🏻💙🥰
QueenBahar_ penbe_karisi askm yarın 5 Ocak Dr öğleden sonra yatış yapalım dedi erkenden amileyata gir dedi
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ bende yarın gün almaya gıdecem inşallah artik çok yalancı sancılarım olmaya başladı, 🥲sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim hepimize inşallah🥰😍
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ amin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın🙏🏻😍 Oyyy kıymam isim bölümü belli değil🥹
QueenBahar_ Sevgiiss yarın öğleden sonra yatışım yapılacak salı erkenden sezeryan olucam Darısı senin başına inşallah 🙏🏻🌸❤️
QueenBahar_ vanilya_kokusu_ yarın öğleden sonra yatışım var salı sabah erkenden amileyata girecem darısı başına inşallah 🙏🏻🙏🏻💖
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ teşekkür ederim canım tatşı heyecan unuttum ben beni yalancı sancılar mahfetti ya kasılmalar arttı
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ çok teşekkür ederim güzelim amin inşallah çok güzel geçsin seninde doğumun inşallah 🥰😘