QueenBahar_ Kaçıncı gebelik nasıl gidiyor hanımlar az sohbet edelim Benim 3 üncü gebelik 💆🏻🥹 Yarın öğleden sonra yatışım yapılacak çok heycan var bu gece nasıl uyku tutacak bilmiyorum
supermommss QueenBahar_ sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde üçüncü gebelık 40+1 oldum gelmıyor inşallah Benımde yarın gelır 🥹🥰
teraziela QueenBahar_ Allahım sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🙏 benim ikinci hamilelik 30 haftadayım az kaldı finale🤗 yorucu ama yinede şükür güzel geçiyor 🙏
annekiz6141 QueenBahar_ Benim bebe sinirlenmiş neden acaba djshsvsgs 🤣🤣🤣🤣🤣 ikinci gebelik benim de bıtane kızım var bunun cinsiyet daha belli değil 😄🙊
QueenBahar_ teraziela Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım 😍💖 İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🫠
QueenBahar_ annekiz6141 Allah gönlüne göre versin canım 🙏🏻 Minnoş daha elma kadar küçük sağlıkla gelsin bebişin 💖❤️
QueenBahar_ Sevgiiss yarın öğleden sonra yatışım yapılacak salı erkenden sezeryan olucam Darısı senin başına inşallah 🙏🏻🌸❤️
QueenBahar_ vanilya_kokusu_ yarın öğleden sonra yatışım var salı sabah erkenden amileyata girecem darısı başına inşallah 🙏🏻🙏🏻💖
kartanesi___ CananTuran Foruma girdiğinde sol üstte üç çizgi var oraya tıkla resim yükle diyor oraya tıklarsan mutlu resim sitesine yönlendirilirsin. Oraya resmi yüklüyorsun şartları kabul et gibi bir şey var onu da seç yükle. Resmin linki çıkacak kopyala de gelip buraya yapıştır🫶🏻
vanilya_kokusu_ QueenBahar_ Her gecen günume şükrediyorum rahim ağzı kısalığı çıktı diye zamanın geçmesini istiyorum selametle Sezeryan diye daha az kaldı tabi
Ballkusum_33 QueenBahar_ sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 benimde yarın 23+0 Allah’ın izniyle 🤗
QueenBahar_ penbe_karisi askm yarın 5 Ocak Dr öğleden sonra yatış yapalım dedi erkenden amileyata gir dedi