Sultansultis çok teşekkürler Nst de 1 değil 2 kere bakıldı onlarda ilkinde emin mi olamadılar bilmiyorum 2. De gayet güzel bu sıkıntı yok merak etme daha çok erken 36. Haftadasın muhtemelen doğurmazsın dediler kıvranıyorum ama ben diyince idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir dediler o da temiz çıktı istersen sana yatış verelim dediler ama tek başına olursun bence gerek yok yine de siz bilirsiniz tarzı konuştular bende emin olamadım eve gittim ama sancım giderek şiddetini arttırıyordu uyku uyuyamadım dakika tuttum çok düzenliydi 5 dk da 1 yada 4 dk da 1 gibiydi Nst de alttan muayenede etmişlerdi sabaha karşı kan ve mukus karışımı birşey geldi nişanmış bende gittim niye geldin alttan muayene olduğun için gelebilir bu normal dediler böyle birşey söylediğinizi söylemişsenizde ben duymadım dedim tekrar muayene ettiler yine geldi ama çok normalmiş gibi davranıyorlardı sıkıntı yok tarzında bende eve gitmek istedim hastanede olsamda birşey yapmayacaklar nasılsa ve ben 36 dayım erken diye eve gittim Nst de sancı görmemişlerdi bilmiyorum artık evde artık hareket edemeyecek hale geldim ve dedim yani böyle olması normal değil tekrar gittim 4 cm açıklığın var dediler acil yatış dediler 2 gün ben sancılanıyordum zaten o son gece sabaha kadar sancımı yaşayıp gittim ve 15/20 dk da doğumum gerçekleşti bu kadar hızlı ben de doktor da beklemiyorduk