plnkrc niloki23 ben kuzumu öğrendiğimde 68 çıkmıştı geç döllenme olduğu için yavaş yavaş yükseldi öğrendiğim zaman 2 haftalık falandı belki geç döllenmedir içinizi ferah tutun
eylusssss niloki23 benim de 19 aralıkta kan verdim 1 aralıkta son adet tarihim çok hasta olmuştuk doktor ilaç yazacaktı gebelik var mı dedi bilmiyorum dedim şüpheliydi çünkü beta bakalım dedi sonuç 2 çıkmıştı. 2 ocakta adet gecikince kan verdim sonuç 997 çıktı iki haftada yani bana sa bu garip geliyor iki haftalık falan galiba 😂
buketdeniz19 eylusssss canım 5+1 de keseyi gördüm 7+1 oluyorum yarın Allah nasip ederse kalp atışını duyacağız en son 26 Aralıkta gitmiştim doktora 12 gün sonra gel demişti yarın gideceğiz
niloki23 Kızlar 47 saat sonra kan verdim. 3 ocak 67 5 ocak 172.64 olmuş nasıl sizce🥺🥺🥺 hala sevinemiyorum
suleycn55 niloki23 bence gayet iyi artıyo biraz daha gözlemle içini ferah tut bende 70 ile öğrendim yarın bakıcam yükselme olup olmadığına rabbime güven💕
niloki23 Çok teşekkür ederim kızlar inşallah kalp atışını da duyarım… sağolun♥️hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler alalım
niloki23 Kızlar selam,benim programda 4+6 gösteriyor ama geç döllenme olmuş.Hala belirti yok bu normal mi?yaklaşık 1 hafta geriden geliyormuş