niloki23 Merhaba en son 4 aralıkta adet oldum. Adetim 3-4 gün gecikince kan verdim dün beta 67 çıktı. 29 aralıkta da kan vermiştim 0.60 cıkmıstı. Ama bu programda 4haftalık gözüküyor korkuyorum tekrar kimyasal olucak diye sizce beta normal mi?
Busranur_mnts niloki23 artışı görmek lazım ondan önce bişey denmiyor malesef 4 haftaya göre değer normal benim ilk değerim 25ti güzel yükseldi 2 gün sonra yine kan ver sağlıkla büyüsün
Aysenur5571 niloki23 korkma canım 22 ile öğrendim ben . Şu an 720 oldu beta .Hayırlısıyla kucağına al🥰
EdanurZ niloki23 ben reglim gecilmeden 53 le öğrendim gebeliğimi canım hayırlısı İnşallah artışını takip edersin
faiki Güzel düşünün her zaman kimyasal olacak diye bir şey yok.2 gün sonra tekrar verin artış hızına bakın
niloki23 EdanurZ ay masallah tebrik ederim darısı basıma benim için dua eder misiniz 🥺🥺♥️♥️hayırlısıyla kucagınıza alın
Canannndvrz niloki23 benimde 3 gun gecince degerim 29 du suan 12 haftaligim sizin gibi cok korkarak beta veriyordum ama cok sukur buraya kadar ilerledim ins sizde saglicakla guzel haberler alirsiniz
bebisleben niloki23 ben de 64 ile öğrenmiştim ben de çok şükür artarak sağlıklı gitti inşallah sizin de sağlıklı artışlar olur 💕
buketdeniz19 niloki23 ben adetime 4 gün kala 13 ile öğrenmiştim sürekli 2 günde bir düzenli aynı saatte kan verip artışı kontrol etti doktorum şuan çok şükür 7 haftalık olduk bile sende güzel düşün 2 günde bir aynı laboratuvar da aynı saatte kan vermeye özen göster
niloki23 buketdeniz19 yarın akşam tekrar gideceğim çok teşekkür ederim eksik olmayın,sizi de tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın ♥️🥺
nuraybakar Hiç kötü düşünme benim regli günüme 2 gün varken 47 ile öğrendim. Bende şu an 6.haftadayım:) 2 günde bir betana baktır.