deryakurtulus tugbaustuntas 2 gün sonra gebelik okulu için devlet hastanesine gideceğim maske takayım bari uyarınız için çok teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun size de, acil şifalar diliyorum. 🙏🏻
tugbaustuntas deryakurtulus çok sağolun 🌸kesinlikle takın maskeyi hatta her yerde takın salgın var hamileler daha ağır daha sert geçiriyorlar ilaç içilmediği için geçmiyor
bohembircadi deryakurtulus 34. Hafta ve birkaç haftadır uyku tamamen beni terk etti. Benim de karnım aynı şekilde. Ve yattıktan bir sure sonra kalkarken acayip bi bacak arası ağrısı oluyor hareket edemiyorum. Bir de yok sağa yatma yok düz yatma hep sola yat mevzuları yüzünden rahat yatamıyorum. Dayanıksız değilsin hepimiz zorlanıyoruz 💗🌸🙏🏼
deryakurtulus bohembircadi Evet evet hep sola yatmaktan da tutuluyor insan. 😒 Siyatik gibi bir şey sanırım bu, yataktan engelli gibi kalkıyorum bacağımın üzerine basamıyorum.
cansu2105 Kızlar ben de 33 haftaligim ama egzersiz yaptığım için kaburgalarimin batması haricinde pek ağrı çekmiyorum, riskli gebelik değilse eğer doktorunuza danışıp egzersiz yapabilirsiniz
acemianneeee_ deryakurtulus acaba eşiniz bebeği bir gün taşısa ne hallere girer, ben erkekleri tahmin bile edemiyorum :)
deryakurtulus acemianneeee_ Doğru aslında karnına küçük bir karpuz bağlayıp hadi tüm gün böyle dolaş demek lazım. 😀 Ki evde çamaşır, bulaşık ve yemeğimi yine kendim yapıyorum kimseden bir şey istemiyorum sadece gece huysuzlanıyorum diye böyle söylüyor. Bu arada duş alıp yatınca daha rahat ettiğimi fark ettim bir de bunu deneyeceğim.
Nuriay deryakurtulus yok bacım sen dayanıksız değılsın gebelık zor ış 🙃 bende 32+2 ınankı aynı duygular hiç halımde yok artık çok zorlanıyorum tek temennım sezeryanlı olduğum ve 3 cü sezeryan olacağı için erkenden sezeryanım olacak 37+6 da alırız dedı doktorum umarım dayanırım o vakte kadar Sızede kendımede güç kuvvet diliyorum
deryakurtulus Nuriay Yaaa neden erken alıyor peki doktor? Ben de sezaryen olacağım büyük ihtimalle bebek makat geliş çünkü ve kan sulandırıcı kullandığım için doktor daha güvenli görüyor. Ama 38+ gün veriyor şu an için. Sizinki erken geldi bana…
Nuriay deryakurtulus 3 cü sezeryan riskli gebelik dedi doktorum sezeryan kesiği yüzünden 3 veya 4 te daha erken alına biliyor
Ulkumom deryakurtulus hayır dün gece 3 de uyandım 7 de uyudum 7.30 da eşim çıktı evden. İrşeyleri unutmuş zile bastı geri uyandım ve uyumadım. Sadece 3 saat uyuyabildim gece. Ama sağlıklıyım tek uykusuzluk zor. Uykusuzluk sebebi İse bebeğin yoğun hareketi bel ve kalça ağrım burun tıkanıklığım. Huzursuzluk birde.
deryakurtulus Ulkumom Aynı durumdayız, benim de gece yarısı uykum bir kaçıyor kaçış o kaçış. Pek çok bebek alışverişini gece halletmişimdir bu yüzden. 😂
Ulkumom deryakurtulus bi doktor şey demişti kocalarınız gece uyuyamadığınızda telefonu elinizden alsın ki bütün trendyol evinize gelmesin 😅
asellim143_ deryakurtulus 31 haftamdayim bu belirtilerin hepsi bnde nefes darlığı var bnde artık ne rahat oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum bebek kaburgalarima ve mideme çok vuruyor karnım çok gergin ve bebek hareketli olduğu için de karnımda ağrı oluyor son 58 gün doğuma gün sayıyorum artık🥹🥲