gedima Gamzeee__ benim de oğlum 6 yaşında 17 haftalık hamileyim kardeş duygusunu yaşamasını istedim bencillik yapıp onu tek başına bu hayatta olmasına razı olamadım anne baba ayrı kardeş apayrı diye düşünüyorum🙏🏻🌸
Gamzeee__ gedima valla haklısın tek kalmak zor Allah büyük gelir geçer zor günler gün gelir iyiki deriz ❤️❤️
balbocegii sedanurkcby oğlum 3 yaşında 21 haftalık hamileyim Allah hepinize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bebekbay sedanurkcby aralıkta kızım 2 yaşına girdi ve 13 haftalık hamileyim beni neler bekliyor merak içindeyim yetebilecek miyim duygusu beni mahvediyor
tugbamuratmutlu bebekbay 3.5 yasina kizim var 31haftalik hamileyim bende bizi neler bekliyo merak icindeyim 😅🥰💖
tugbamuratmutlu ronyy kiz da deniyor erkekte pazartesi kontrolum var insallah net ogrenirim artik sizin🥰
cansuu05 sedanurkcby 6 buçuk yaşında bir oğlum var. 2. Ye gebeyim henüz cinsiyeti bilmiyorum. Beni ne bekliyor onu da bilmiyorum 😂 tek bildigim oğlumun 1. Sınıfı bitince gelmiş olacak kardeş. Yaz tatilinde kardeş kıskançlığını halletmek lazım 🙈