Rabia-Bay44 mervesdoruk Çamaşırım tertemiz hiç bulaşmıyor ona ama Peçete ile silince mutlaka peçeteye geliyor
Rabia-Bay44 cyj Yanmam vardı onun için yakın zamanda idrar ve kültür verdim bir sıkıntı çıkmadı ama akıntı için enfeksiyon doktoru benlik değil kadın doğuma görün dedi
hazalmamy Rabia-Bay44 sevindim canım sen kendin şöyle ben kültür baktırmak istiyorum diye bazen doktorlar gerek görmüyor çünkü
edannnnur Rabia-Bay44 Vajinal kültür almaları lazım büyük ihtimal orda üreme var mutlaka aldırın kendiniz isteyin gerekirse bu akıntılar idrardan olmaz
edannnnur Rabia-Bay44 daha erken gitme şansın yok mu Serklaj vardı birde sende onu çok etkiliyor böyle enfeksiyonlar ya
cilekokulum00 @Rabia-Bay44 Benimde iki haftadır böyle devam ediyor akıntım bazen beyaz kıvamlı oluyor bazende acık bir kahveyle sarıya yakın çözemedim tam rengini doktora henüz gitmedim kaşıntımda arada oluyor
Rabia-Bay44 cilekokulum00 Size de geçmiş olsun kaşıntım yok benim ama yani akıntı çok fazla benimde sarımsı yeşilimsi
cilekokulum00 Rabia-Bay44 Tşk ederim evet değişk renkte bir akıntı yarın randevum var şikayetimi doktora söyleyecem Sizin kaç haftalık yerleşmeden dolayımı oluyor acaba
Rabia-Bay44 edannnnur Yani aslında 3 gün önce kadın doğuma görünmüştüm bir sıkıntı yoktu ben özel durumumdan dolayı perinatoloji takipliyim çarşamba ona gidicem onun bakıp değerlendirmesini istediğim için bekleyeyim dedim
Rabia-Bay44 Ayten01 Özel batı hastanesi selami erdem 2 kez serklaj oldum kendisinde sonrasında muayenelere de ona gitmeye başladım memnunum ama erken doğum riskim var yani doğumum orda mı olur mardinde mi bilemiyorum
tugbaustuntas Rabia-Bay44 bende 33 haftadayım bende de o zamanlar gelmeye başladı hala devam ediyor bende de enfeksiyon çıkmadı bu aralar daha da arttı hatta bazen beyaz bazen sarı sümük gibi geliyor Çarşamba kontrolüm var tekrar sorcam bakalım
Rabia-Bay44 tugbaustuntas Size de geçmiş olsun ben iternettw baktığımda mukus tıkacı diyor normal diyor ama insan güvenemiyor sormakda fayda var