twokidsmom Kitappsever_1 merhaba. 39+1 haftaligim. El avuç ici ve ayak altimin kasintisindan delireceğim bir kaç gündür. Özellikle geceleri. Eğer kolestaz ise acaba doğuma alınır miyim hemen
Kitappsever_1 twokidsmom safra asitleri yüksek çıkarsa alırlar canm haftan da geldiği için beklemezler bile 33 haftalıgm bana da pazartesi günu gel gün vericez dediler değerlerine baktir istersen çok zor bu kaşıntı ya doğumdan sonra geçiyor ama merak etmeyin
zfrnemos elinaz1 kurt deşen mi ne dıyolar bende cok kasınıyorum uyuz gıbı eklem yerlerım kasınıyo ve kabarıyo soguk suyla yıkayınca gecıyo gebelık kasıntısı dıyede gecıyomus cok degısık yada cılt kurulugundan doluyomus damarların genıslemesı vs
twokidsmom Kitappsever_1 ya insallah alırlar doğuma da yoksa kafayı yiyeceğim kaşıntıdan. Peki bu durum vajinal doğuma engel değildir heralde dimi bilginiz var mı acaba
Kitappsever_1 twokidsmom hayır değil doktorları dinlersen sezeryana alırlar ama kendi evde sancini bekle bence benim ablam 2 kuzenim halam hepsi normal doğum yaptı hiç bir sıkıntı olmadı bebekte
twokidsmom Kitappsever_1 bugün cok fena oldum ve kusma da eklenince acile gittim ordan kolestaz şüphesiyle egitim araştırmaya sevk ettiler. Bir suru tahlil muayene derken sukur çıkmadı kolestaz. Ama tum belirtiler onu gösteriyordu. Yarın kendi doktoruma gidecegim. 39+2 oldum. Artik hayırlısıyla doğursam da rahatlasa vücudum diyorum. Çünkü hâlâ mide bulantım var kaşıntım da var. Neden boyle oldu anlamadim
aysenuratkrr Yaklaşık 1 buçuk aydır bende vardı. Kanım karaciğer ve safram temiz çıktı. Bu hafta pik yaptı her yerimi sardı günlerdir uyumuyorum giyinmiyorum insanın içine çıkamıyorum. İlaç iğne hiçbir şey fayda etmiyor. Çözüm bulabilen bir tavsiye versin lütfen
Kitappsever_1 eskus safra asitleri 20 üstü çıktı alt ast biri 80 biri de 70 fln çıktı kendim taburcu oldm