zynp92 Cimcime30 tekrar adet günü yaparım inşallah bakalım varsa koyu çıkar yoksa belki o zmna kdr regl olurum kısmet 🤲
zynp92 Cimcime30 canım bugün biraz önce terkar yaptım pike yakın çıktı diğer günler çok silikti şuan pike yakın çıktı buda normal mi acaba reglim 5 yada 6 Ocak
zynp92 sedefhamile aynen ikiside aynı koyulukta olursa oluyormuş bu ayda elendik gibi galiba ama bekleyelim yinede
zynp92 Snmsu evet zaten bir çocuğum var birde kaybım var ikiside geç döllenme o yüzden erken olabilir diyorum bir yandan olsaydı çıkardı diyorum en iyisi regl gününü beklemek
Snmsu zynp92 Belirsizlik insanı strese sokuyor malesef ama biraz sabırlı olmakta fayda var Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah 🌹
Cimcime30 zynp92 hakkımızda hayırlısı olsun cnm Bnm koyu çıktı ama umıtlenmıyorum negatıf te Olabılır kısmet hersey
_Feslegennn__34 zynp92 çatlamadan 14 gün ovulasyon testı pozitiftı gebelık olduğunu bi kaç gün önce zaten biliyordum ovulasyon da merak ettım cıkmiştı
zynp92 _Feslegennn__34 acaba erken mi yaptım bilmiyorum bekleyeceğim zaten regl.olmazsam.direk gebelik testi yaparım
zynp92 Cimcime30 üzülme yinede umudunu yitirme belli olmaz çünkü herkesin vücudu farklı illa bizdede koyu çıkacak diye birşey yok daha erken belki
zynp92 Cimcime30 valla herkeste pik görünce üzüldüm bende kesin yok dedim dediğin gibi daha regl günümüze var inşallah vardır