zynp92 Kızlar merhaba benim dpo 10 gün bugün burda ovulasyonla öğrenenler vardı bende yaptım silik çıkıyor koyu olmasi lazımmış galiba gebelik olursa peki şart mı yani o zaman hamilelik yokmu bende ? Bat 5 ocak Test laboguick kaset ovulasyon testi
Mavimsimavi zynp92 yani kendimde çok denedim silik olduğu zaman Malesef gebelik yok pik gibi koyu olması gerekiyormuş hamile olunca
sedefhamile zynp92 bende. Merak ediyorum bende ne yapsam çift çizgi var hatta bu hafta başında yaptım sanki yumurtam tekrar büyümüş çift çizgi vardı sonra ki günler t çizgisi düştü ama yumurtlama gördüm 15 . Gün falan bu dediğim 21.22. Günde felan
mercimegin_annesiii zynp92 Buda ovulasyon 12. Günde sanırım gördüm adete 5 gün vardı tekrar pik olamaz dedim test yaptım pozitifti
mislinakus zynp92 merhabalar bende ovulasyon testiyle öğrendim bir hafta kala böyleydi gitgide koyulaştı zaten öyle şüphelendim gitgide koyulaşması lazım illa biranda pik görmen gerekmiyor takip et bence
zynp92 mercimegin_annesiii baya koyuymus o zaman bende yok galiba silikti çünkü koyuluk yoktu 10. Gündeyim ama olsa bence illa ki koyuluk olurdu
sedefhamile zynp92 bugün de yeni yaptım o ovulasyın testi ana negatif olıyor herhalde iyice koyu olunca sanırım hamilelij var gözüküyor
zynp92 sedefhamile aynen ikiside aynı koyulukta olursa oluyormuş bu ayda elendik gibi galiba ama bekleyelim yinede
Snmsu Ben gebeliğimi ovülasyon testiyle öğrenmiştim pik günü gibi ikisi de koyuydu eğer öyleyse hamilesiniz
zynp92 Cimcime30 evet çok heyecanli ama bu ayda olmadı malaesef köyü değil dpo 10 gün belki erkendir ama bilmiyorum yok gibi duruyor
Snmsu zynp92 Belki geç döllenme olmuştur regl 1 hafta olmazsa kan testi verin bazen idrar testleri bozuk çıkabiliyor
zynp92 Snmsu evet zaten bir çocuğum var birde kaybım var ikiside geç döllenme o yüzden erken olabilir diyorum bir yandan olsaydı çıkardı diyorum en iyisi regl gününü beklemek