suragungor Alya05 dunden yemek var bugun yemek derdim olmadigi icin cok mutluyum😂 Sehriye corbasi Pilav Tavuk sote
suragungor Alya05 hahahha yok kiz hicbir sey bulamazsan salcali makarna yap mis gibi ben oyle yapiyorum esimde cok seviyor 😂
Alya05 suragungor makarna yiyemiyorum ya ama sanki o olacak gibi 🤣🤣 kalkıp bi mercimek koyayım üstüne
pembeayakkabilikiz Alya05 en nefret ettıgım şey kokusu ama mecbur hamıleyken yemem lazım dıye katlanıyorum 😃
Alya05 pembeayakkabilikiz bizde bi üç gün daha kokarız sonra geçer 😁😁😁🤣🤣 Vala balık faydalı en az haftada bir tüketsek iyiidr ve biz çok yiyoruz haftada bir olmasada 10 günde bir keisn balık vardır
momyflow ela1128 kola içiyo musunuz hamileyken ya ben de dayanamıyorum bazen sonra çok pişman oluyorum içenler varsa vicdanımı rahatlatayım biraz🥲🥲🥲
Alya05 gizemli00 afiyet olsun cnm canım tırşık istedi Bende çorba koydum eşim şimdi aradı dedi tavuk çevirme getircem bugünde yırttım 😁😁
pembeayakkabilikiz Alya05 afiyet olsun canım balık çok faydalı aynen bızde smdı haftada bır yemeye çalışıyoruz ☺️