Alya05 Kelle yapacaktım eşim bu akşam kalsın diyince yemek telaşı sardı beni düşün düşün bulamadım 😁😁
mervein14 Alya05 fırında baget tavuk yapacağım eşim ve ben pilav yemiyoruz yanına ne yapacağımı bende bilmiyorum tek bildiğim salata 😅😅😅
ArelinAnnesi1 Alya05 Bir poşet kaburgam vardı onu haşlayıp az baharatla döndereceğim Çıtır patates Salata-yogurt
mervein14 kurkmantosuzmadonna dün akşam yaptım. Ay insan ne yapacağını şaşırıyor benim eşimde et tavuk doğu kültür lezzeti sever bazen ne yapacağımı bilemiyorum 🙈
kurkmantosuzmadonna mervein14 yaa 😂 et yemekleri candır. E o zaman yanına elma dilim patates de baharatlayıp atabilirsin.
HiravEmir Valla lazanya düşünüyordum ama Süt az sosu için o iptal köfte yaparım yanına patates kızartması başka bu valla salata bir çorba maksat ısınalım hava buz 🥰🤣
mervein14 kurkmantosuzmadonna bekarken de severdim ama evlenince eşimle et kültürüm arttı resmen hayatıma renk kattı 😅 evet patates atacağım birde ama gözüm yine bir çeşit arıyor şuan açım heralde ondan 😅😅😅
MhysaTheGreat Dünden lebeniye çorbası var onun yanına bir şey düşünüyorum pancar salatası yapacağım pancar yeşil elma nar ve mor havuç ile influenza hortlamışken bağışıklığı çok güçlendirir tavsiye ederim çorba yoğurtlu olmasa balık yapardım ama bakalım artık