sultanengin zuloss bakalım benimde bu cuma günü 14+3 günlük oluyo kontröle çağırdı bidaha bakarız dedi ama bacak arası bnde, gördüm boştu sanki ama doktor net kız, demedi
laytek06 13 hafta çok net olmayabilir arkadaşım 16 17 leri bekle derim 17 kadar kız denilen çocuk erkek çıktı sonradan 🤣
sultanengin laytek06 ayy benimde iki kızım var insan iki meyveyi de tatmak istiyo doktor emin olmamakla beraber kız gibi dedi😅haftaya kontrölüm var acaba değişir mi diye düşünmekten kafayı yiycem ama nasip kısmet
momygizz sultanengin bana ikili testte peritanoloji doktoru kız dedi ama kendi doktorum 17. Haftada net erkek dedi ve erkek 🤣
sultanengin momygizz benimde içimden bir his değişcek diyo yada iki kızım olduğu için diğer meyveyi de tatmak istiyorum ondan😂ama Rabbim neylerse boynumuzun kıldan ince 🙏
laytek06 sultanengin allah bağışlasın kızlarınızı öncelikle , bende çok kız istedim erkek nasip oldu rabbim ne verirse güzel verir gönlünüze göre olmasını diliyorum inşallah erkek evladınıda tadarsınız🙏🏼🙂🙂
sultanengin laytek06 amin inşallah 🤲Rabbim sizede kız evlat nasip ,çocuk isteyene çocuk nasip etsin ama içinde anne baba duygusu olana