Bykessra sultanengin 14. Haftada kız dendi değişmedi benim ki. Ama çok değişen de okuyoruz burada. Yine de genelde doktorların ilk tahminleri tutuyor bence
zeymoms3 sultanengin sultanengin canım bende bekşiyorum banada bacak arası 13. Haftada boş dedi ama benim bir oğlum var değişirmi bilemmedim ben oğlumu 10. Haftada öğrenmiştim değişiceğini zannetmiyorum ama doktor emin konuşmadı annemde diyorki eger erkekse pipisi sonradanda çıkabiliyormuş
sultanengin asya8melek benim iki kızım var doktor tahminde, bulundu ama sanki değişcekmiş, gibi bir his, var içimde
sultanengin Nilya gerçi bacak arasını net gördüm ama ne bilim çok değişen okudum bide cihazı çok iyi, değildi, sanki
sultanengin deletedmom43191 aynen zaten cihaz çok iyi değildi acaba doktor cinsiyet tahmininde yanılmış olabilir mi haftaya 14+3günlük oluyorum o zaman bidaha bakacak net belli olur bnce
sultanengin zeymoms3 hadi bakalım iki kızım var öncelliğim tabiki sağlıklı olması ama insan her iki meyvedende tatmak istiyo
zeymoms3 sultanengin tabikkide bende kızım olsun istiyorum şuan 14+6 dayım ve insallah benimde kızım olur
Mavilio2 Ben ilk 13 te gittim doktor kıza benzetti ve bacak arası boştu gördüm somra tekrar 16 gittim farklı doktorda kıza benzetti üç çizgi gördü sonra gitmedim daha benimde iki kızım var üçüncüde kızım olcak erkek olsun isterdim yok diye taktir ilahi
zuloss sultanengin benim 15. Haftada erkeğe benziyor dedi sordum buradakiler çok güvenme değişir falan dediler
sultanengin zuloss bakalım benimde bu cuma günü 14+3 günlük oluyo kontröle çağırdı bidaha bakarız dedi ama bacak arası bnde, gördüm boştu sanki ama doktor net kız, demedi