yelizabeth 1demetyasemen Eliz düşünmüştüm ama Eliz diye biriyle tanıştım. Adı Eliz olduğu için herkes Suriyeli misin diye soruyormuş 🥲 Birde bugün Meva Deniz de geldi aklıma. Ama eşim sıcak bakmadı. Nil Deniz beğendi eşim 😅
1demetyasemen Yasminkenan Yasminkenan Kuzey Aras daha hoş bencede. Ayaz ismini önermiyorlar zaten canım anlamı açısından içinize sinen en güzeldir ama 🥰 Bende yeni doğum yaptım erken geldi Emir Barlas koyduk 🥰
elifayaz112_ yelizabeth ben de erkenden oğlumun ismine karar vermiştim ama sizin gibi ismimize uyuyor mu diye düşünüyordum Poyraz Ege koydum ama ELİF GURBET EBRAR diye kodlayarak Ege koydum benim eşimin ve kızımın baş harfleri 😄 oğlumun ismi güzel mi
yelizabeth elifayaz112_ yaaa harika bir uyum olmuş çok güzeel 😍 Adıyla sağlıkla mutlulukla yaşasın ♥️🙏🏻
elifayaz112_ Yasminkenan Kuzey Aras daha kulağa hoş geliyor sağlıkla doğsun Benim oğlumun adı da Poyraz Ege 😍 kaç haftalıksınız ben de 6 aylığım da
1demetyasemen yelizabeth çok fazla su enerjisi var isimde kuzum Nil ve Deniz ikiside aynı anlam olarak çocuğu ve seni zorlayabilir 😂 Eliz için onu soran kişi keşke anlamını bilse 😍
aselinannesi38_ Yasminkenan Kuzey Aras daha hoş geliyor kulağa canım 🩵 benim oğlumun ismi Ege olacak bende Umut Ege istiyorum ama eşim tek isim istiyor
mavinarsuyu Yasminkenan Ayaz Kuzey çok aynı ve bütün olmuyor gibi. Kuzey Aras daha melodik. Biz Can Ayaz düşünüyoruz.
zeynep001 Hanımlar bende isim konusunda kararsızım Alperen Altay Tuna Onur Alp arasında kaldım hangisi güzel sizce
Dlrdgn Bizde 13. Haftamızdayız doktor erkek dedi ama çok erken isim için yine de aklımda birkaç isim var fakat netleşmesi adına 16. Haftayı bekleyeceğim 13 ten sonra cinsiyet yanılması yaşayan oldu mu acaba 🤔
sevacano Yasminkenan Ben anlamışdım zaten diğer türlü imkanı yok çünkü o haftaları çok iyi birm kese var mı yok mu kalp atışı drken isim düşünemiyor insan 🥲